Tritean, după ruşinea înfrângerii la “masa verde”: “Vom cere o anchetă”

Tritean, după ruşinea înfrângerii la “masa verde”: “Vom cere o anchetă”
Managerul formaţiei “U” Transilvania, Mihai Tritean, va solicita o anchetă internă după evenimentele petrecute runda trecută, când “studenţii” au pierdut la “masa verde” meciul cu CSM Bucureşti, decisiv pentru evitarea barajului de menţinere în Liga Naţională, din cauza lipsei medicului responsabil să semneze foaia de joc.

Oficialii clujeni nu uită şi nu iartă faptul că handbaliştii lui "U" au pierdut absolut gratuit două puncte extrem de preţioase în tentativa lor de a evita retrogradarea. Directorul executiv al Clubului Sportiv Universitatea, Ovidiu Vasu, a anunţat ieri că reprezentanţii firmei de pază Dey Security, cea care asigură inclusiv asistenţa medicală la partidele oficiale din sala sporturilor, şi-au recunoscut vina pentru evenimentele de duminică şi vor plăti daune în valoare totală de 11.000 de lei. "Am studiat contractul, iar cei de la Dey Security aveau obligaţia să aducă ambulanţă şi medic la meci, însă au venit doar cu ambulanţă şi asistent. Clubul Sportiv Universitatea nu are nici o vină", a reacţionat Vasu.

În schimb, Mihai Tritean, a declarat pentru ZIUA de CLUJ că situaţia stânjenitoare la care a asistat îi ridică multe semne de întrebare, motiv pentru care a cerut declanşarea unei anchete. "Cei de la Dey Security nu pot să îmi dea explicaţii pentru că ei au contract cu Clubul Sportiv Universitatea. Am înţeles că reprezentanţii firmei au fost la club şi şi-au cerut scuze. Nu pot să dau clubul şi firma respectivă în judecată, însă ceea ce pot să fac este să cer o anchetă şi să găsim vinovaţii. Nu vreau răul nimănui şi nu am să acuz pe nimeni, însă eu am multe semne de întrebare. Handbaliştii sunt ca şi copiii mei, le cunosc problemele, ştiu cât îşi doresc să evite retrogradarea. Nimeni nu va putea să şteargă cu buretele ceea ce s-a întâmplat. A fost ruşinos", a subliniat Tritean.

El a adăugat că "U" Transilvania a fost la un pas să piardă fără luptă şi meciul cu Energia Lignitul Pandurii Târgu Jiu din etapa a XX-a. "În ziua meciului cu Târgu Jiu a fost un concurs de judo şi am reuşit să debarasăm sala de saltele cu mai puţin de un minut înaintea startului partidei. Ne-au ajutat şi suporterii. Ştiam că nu se va termina competiţia până la ora jocului nostru, dar nu am avut ce să fac, nefiind organizator", a conchis oficialul clujean. În cazul unei victorii contra ilfovenilor "U" Transilvania s-ar fi putut distanţa la şase puncte de locul 12, ultimul care asigură prezenţa la meciurile de baraj.

 

 

Comenteaza