Alex Păcurar: "Nu am renunţat la Europa League"

Alex Păcurar:
Remiza cu Concordia Chiajna nu a fost uitată de jucătorii Universităţii, care vor să îşi revină în etapa următore, cu FCM Târgu Mureş.

„Avem mare nevoie de cele trei puncte cu Târu Mureş, avem valoare şi putem învinge, mereu e loc de mai bine. După meciul foarte bun cu Astra, la Chiajna am lăsat mult de dorit şi trebuie să ne revenim. Matematic mai sunt şanse să prindem un loc de Europa şi vom face totul pentru acest lucru, vom juca pentru noi, pe fanii noştri şi pentru oraş. Îi simţim lipsa lui Claudiu Niculescu în teren, dar ne ajută foarte mult şi de pe margine. 

Spre deosebire de alte echope , "U" Cluj nu a fost pomenită niciodată în discuţii legate de blaturi, iar asta spune foarte multe", a explicat Alex Păcurar.

"Puteam mult mai mult la Chiajna, dar am făcut doar egal, din păcate. Este linişte la echipă, a fost şi înainte linişte şi vom face tot posibilul să învingem etapa următoare, deşi Târgu Mureş s-a schimbat mult în bine după venirea lui Sabău. Nu am renunţat la obiectiv şi vom face tot ce putem să îl îndeplinim", a precizat şi George Galamaz.

"U" Cluj primeşte luni vizita lui FCM Târgu Mureş, de la ora 19:00. Partida va fi transmisă în direct pe Dolce Sport şi în format live-text pe ziuadecj.ro.

 

 

Etichete
Comenteaza