Visul urât a luat sfârşit pentru Grecu. Fundaşul poate reintra cu Mediaşul

Visul urât a luat sfârşit pentru Grecu. Fundaşul poate reintra cu Mediaşul
Constantin Grecu s-a accidentat în cel mai bun moment al carierei, cu câteva minute înaintea meciului cu Uruguay. Acum, după o lună, e pregătit să revină în teren.


Constantin Grecu poate candida pentru titlul de cel mai ghinionist fotbalist al Universităţii. A fost convocat de Victor Piţurcă pentru cel mai tare amical al începutului de an, cel cu Uruguay, era anunţat în echipa de start pentru acel meci, dar s-a accidentat la încălzire. Verdictul nu i-a lăsat prea multe şanse: ruptură musculară şi o lună de pauză. Fundaşul s-a recuperat aproape în totalitate şi ar putea prinde lotul pentru meciul de luni, cu Gaz Metan Mediaş.

Grecu şi-a reluat deja antrenamentele alături de colegii săi, însă spune că mai are de recuperat la capitolul pregătire fizică. Fundaşul speră să revină în echipa de start cât mai repede şi trage nădejde că va prinde lotul pentru meciul de luni, cu Gaz Metan Mediaş, deşi asta ar însemna să nu petreacă sărbătorile de Paşte împreună cu familia. "Mă simt excelent. Am făcut un control medical în această săptămână şi analizele au ieşit foarte bine. Mai am de recuperat din punct de vedere fizic, e greu să reintri după ce ai stat deoparte de gazon mai bine de o lună. Eu aş fi pregătit să revin chiar şi cu Mediaşul, nu ar fi probleme din punct de vedere medical, dar rămâne de văzut ce va decide antrenorul", a spus Constantin Grecu, pentru ZIUA de CLUJ. Fundaşul stânga a avut ghinionul să se accidenteze chiar înaintea unui moment extrem de important al carierei, meciul României cu Uruguayul lui Cavani şi Forlan, în care era anunţat titular. "Ăsta e fotbalul, te întâlneşti cu astfel de situaţii. Nu-mi rămâne decât să o iau de la capăt şi să revin acolo unde m-am oprit. Cel mai mult mă interesează să joc pentru Universitatea, să-mi recâştig postul de titular şi să reuşim să ne îndeplinim obiectivul. Sunt sigur că dacă voi avea evoluţii bune, iar echipa va câştiga, atât eu, cât şi alţi colegi de-ai mei vom reintra în circuitul naţionalei", a precizat Grecu.

Fotbalistul a venit la "U" în vara anului trecut, la sugestia expresă a lui Ionuţ Badea. Între timp, antrenorul a părăsit echipa, demisionând după eşecul cu Steaua (0-1), iar echipa a fost preluată de Claudiu Niculescu, omul căruia până nu demult Grecu se străduia să-i centreze cât mai bine din banda stângă. "Claudiu Niculescu e un om extraordinar şi mă bucur că este antrenorul nostru. Ionuţ Badea m-a adus aici, acum Claudiu e antrenor, fotbalul oferă şi astfel de situaţii. Eu am mare încredere în Claudiu şi sunt sigur că împreună vom reuşi aici, la Universitatea", a mai spus fotbalistul oltean.

Constantin Grecu a semnat cu Universitatea, după ce "Şepcile roşii" au achitat suma de 300.000 de euro celor de la Pandurii Târgu-Jiu. Grecu are în palmares o selecţie în echipa reprezentantivă, jucând titular în partida cu Turkmenistanul. Fundaşul în vârstă de 23 de ani a bifat 14 partide pentru "U" în acest campionat, dar fără să marcheze.

 

 

Etichete
Comenteaza