Derby “galactic” la Cluj: “Vrem o sală plină!”

Derby “galactic” la Cluj: “Vrem o sală plină!”
Vicecampioana “U” Jolidon şi campioana Oltchim Râmnicu Vâlcea vor juca astăzi restanţa din cadrul etapei a treia a returului Ligii Naţionale la handbal feminin. Jucătoarele şi oficialii clubului clujean şi-ar dori ca derby-ul să se dispute cu casa închisă, la fel ca în sezonul trecut. Întâlnirea începe la ora 19:00 şi va putea fi urmărită în direct la Digi Sport 3.

Oltchim Râmnicu Vâlcea şi "U" Jolidon dau şi în acest sezon ora exactă în handbalul feminin autohton. Clasate pe locul 2, cu 31 de puncte, cinci mai puţine decât adversara lor de astăzi, elevele lui Gheorghe Covaciu au un moral excelent după victoria din runda trecută cu HC Zalău (24-23). Nu acelaşi lucru se poate spune despre liderul din Zăvoi care încă suspină după ce a ratat calificarea în finala Ligii Campionilor. Împotriva unguroaicelor de la Gyor, vâlcencele au reuşit meciul vieţii pe teren propriu (35-31), dar returul a fost unul de tristă amintire pentru ele (31-23). Handbalista care "perfora" sezonul trecut poarta Oltchimului în ultimele secunde ale întâlnirii de la Cluj (31-31), Mihaela Ani-Senocico, spune că "U" Jolidon s-ar mulţumi şi de această dată cel puţin cu o remiză. Pentru asta "centrul" vicecampioanei mizează pe aportul unui public numeros, chiar dacă, spune ea, mulţi dintre fani vor veni să le vadă pe elevele lui Radu Voina. "Normal că ne-ar mulţumi şi o remiză, orice punct este binevenit pentru noi. Vom intra în teren ca să ne facem cât mai bine datoria şi să obţinem un rezultat pozitiv. Mă aştept să fie la fel de mulţi spectatori ca şi anul trecut. Chiar dacă mulţi vor veni să vadă Oltchimul, eu nu voi fi supărată pentru că sunt sigură că vom fi susţinute de fani. Nu vreau să mă gândesc la ce este în sufletul fetelor de la Oltchim după ce au ratat calificarea în finala Ligii Campionilor. A fost un dezastru pentru ele", a declarat Senocico pentru ZIUA de CLUJ.

Biletele costă 5 lei şi se găsesc la standul FC Universitatea din Iulius Mall, la magazinul Ancada din incinta Sălii Sporturilor "Horia Demian" respectiv la sediul Clubului Sportiv Universitatea (str. Cardinal Iuliu Hossu nr.23). Aproximativ 300 dintre acestea s-au vândut în cursul zilei de ieri.

 

Etichete
Comenteaza