Andone îşi laudă rivalul, fost elev: "Niculescu are potenţial" VIDEO

Andone îşi laudă rivalul, fost elev:
"Claudiu Niculescu are potenţial de antrenor, a luat ce a fost mai bun de la cei cu care a lucrat", spune tehnicianul CFR-ului, Ioan Andone, despre fostul său elev de la Dinamo. Cei doi se vor întâlni peste numai patru etape în derby-ul de pe Cluj Arena.

Ioan Andone are numai cuvinte de laudă la adresa lui Claudiu Niculescu, dar şi a Universităţii, formaţie neînvinsă de 7 etape în Liga I.


"Depinde cum va gestiona momentul, când va pierde prima dată. Ei joacă foarte bine, nu au pierdut de 7 etape. Dacă câştigau la Braşov se apropiau şi ei de cupele europene", spune Andone.

Antrenorul "feroviarilor" a adăugat că fostul său elev are calităţi de antrenor. "V-am zis, e frumos când câştigi, să vedem ce faci când pierzi. Să vezi cum gestionezi o săptămână din aia, sau trei zile, şi la trei zile să joci. Studiază şi el, a preluat ce crede el că-i mai bun de la antrenorii cu care a lucrat", arată tehnicianul din Gruia.

Claudiu Niculescu are 3 victorii şi 4 rezultate de egalitate de la instalarea sa ca antrenor la "U". De când a fost numit în locul lui Ionuţ Badea, cel supranumit "Clau-gol" nu a mai intrat pe teren nici măcar un minut.

Reporter: Septimiu Fantea
Imagine: Lorant Ersek

Comenteaza