Niculescu face apel la fani pentru ultimul derby al sezonului: “Vor fi 30.000 de oameni în tribune!”

Niculescu face apel la fani pentru ultimul derby al sezonului: “Vor fi 30.000 de oameni în tribune!”
Claudiu Niculescu a declarat după succesul de marţi cu Voinţa Sibiu că jucătorii săi se pot concentra acum la revanşa contra CFR-ului, meci la care aşteaptă o audienţă record.

Universitatea a învins marţi pe Voinţa Sibiu cu scorul de 3-1, iar "studenţii" se pregătesc acum pentru rejucarea partidei cu CFR Cluj. Meciul este programat mâine, la ora 21:30, asta dacă Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne nu blochează azi deciziile Ligii Profesioniste de Fotbal. Antrenorul Claudiu Niculescu s-a declarat convins că la rejucare Cluj Arena va întregistra o audienţă record, de 30.000 de oameni.

Universitatea n-a avut nici o emoţie contra unei echipe a Sibiului resemnată cu gândul retrogradării. Mai mult, sibienii au întârziat startul partidei de marţi seara cu 10 minute, protestând faţă de neplata salariilor şi a primelor. Jucătorii Voinţei au evoluat cu banderole albe în jocul de pe Cluj Arena, ei nemaifiind plătiţi de aproape trei luni. Puştiul Vlăduţ Morar a marcat primul, după o acţiune individuală, şi a ajuns la trei reuşite pentru clujeni în acest an. Octavian Drăghici a dublat avantajul "studenţilor" chiar înainte de pauză, după o centrare perfectă a lui Tony, iar apoi a dus scorul la 3-0 în repriza secundă. Burlacu a marcat golul de onoare al Sibiului, reuşita sa fiind aplaudată în picioare de cei 2.500 de fani prezenţi la joc, cei mai puţini de la inaugurarea Cluj Arena.

Claudiu Niculescu şi-a felicitat la final jucătorii pentru că, spre deosebire de meciul cu Sportul Studenţesc, disputa înaintea primei "runde" cu CFR, de această dată s-au concentrat şi au reuşit să învingă. "Acum, că am reuşit o victorie, vom aborda cu alt moral meciul cu CFR. Mă bucur că de această dată jucătorii s-au concentrat şi au abordat altfel partida. Să nu uităm de ceea ce s-a întâmplat cu Sportul, când băieţii au fost mai mult cu gândul la derby", a spus Niculescu. Acesta e convins că mâine seară stadionul Cluj Arena va fi arhiplin. "Mă bucur că cei de la comisie (Comisia de Recurs - n. red.) au decis ca partida cu CFR să se dispute cu spectatori. Până la urmă, asta contează cel mai mult. Fotbalul trebuie să se dispute cu fanii în tribună şi sunt convins că vom avea un stadion arhiplin vineri seara, cred că vor fi 30.000 de fani în tribune. Îmi doresc foarte mult să înving CFR-ul, mai ales că «U» nu i-a mai bătut în Liga I de aproape 40 de ani. Sunt convins că avem puterea pentru a face asta", a spus Claudiu Niculescu.

Tehnicianul echipei clujene a primit chiar înaintea partidei cu Sibiul o veste proastă. Marcatorul primului gol al partidei de marţi şi unul dintre cei mai în formă "studenţi", tânărul Vlad Morar, se va prezenta azi la pregătirile echipei sub 19 ani a României, care va participa la turneul de calificare pentru Campionatul European. Astfel, Morar (18 ani) nu va putea juca în meciul cu CFR Cluj, programat de către Liga Profesionistă de Fotbal pentru mâine, de la ora 21:30.

"Reghe", pe Cluj Arena

Antrenorul Concordiei Chiajna, Laurenţiu Reghecamf, a fost şi el prezent la partida de marţi, dintre "U" şi Sibiu, luând loc în tribuna oficială alături de Mircea Bornescu şi Lukasz Szukala, jucători impresariaţi de soţia sa, Ana Maria Prodan. "Reghe" nu a dorit să comenteze pe seama prezenţei sale la Cluj. Ieri, Concordia a pierdut meciul cu Gaz Metan, de la Mediaş, scor 0-1.

(D.S.)

 

 

Etichete
Comenteaza