Încă jucător la “U”, Grozav a fost convocat la naţională: “Visez la Cupa Mondială”

Încă jucător la “U”, Grozav a fost convocat la naţională: “Visez la Cupa Mondială”
Atacantul Gicu Grozav (foto stânga), legitimat pentru moment la Universitatea Cluj, a fost convocat la echipa naţională pentru meciurile cu Elveţia (30 mai) şi Austria (5 iunie).

Fotbalistul a declarat pentru ZIUA de CLUJ că speră să rămână în echipa naţională şi pentru preliminariile care-l pot duce la Cupa Mondială din Brazilia. Fotbalistul şi-a exprimat şi dorinţa de a continua la "U", deşi a recunoscut că viitorul său e incert.

Gheorghe Grozav a explodat sub comanda lui Claudiu Niculescu la Universitatea. Puştiul venit împrumut de la Standard Liege şi apoi cumpărat definitiv de "U" a reuşit evoluţii spectaculoase în acest retur, când a înscris de cinci ori, cărora li s-a adăugat încă un gol în tur. Reuşita sa cu Astra Ploieşti, când a marcat dintr-o "foarfecă" spectaculoasă, după o centrare a lui Cojocnean, candidează cu şansa mari la titlul de "golul sezonului" în Liga I.

Grozav a declarat ieri pentru ZIUA de CLUJ că speră să rămână în atenţia echipei naţionale şi pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2014, care vor debuta în toamnă. "E visul oricărui fotbalist să joace la naţională. Îţi dai seama că nu pot decât să sper că voi juca bine şi voi rămâne în atenţia domnului Piţurcă şi pentru preliminarii. Visez la Cupa Mondială din Brazilia, dar mai e mult până acolo", a declarat Grozav.

Aflat pe lista jucătorilor care ar putea părăsi Universitatea cu destinaţia Petrolul Ploieşti, Grozav spune că şi-ar dori să rămână la Cluj. "M-am ataşat de echipă, de fani şi de oraş. Nu spun asta doar ca să mă pun bine cu ei. Recunosc însă că nu ştiu ce-mi rezervă viitorul. Am trăit cele mai frumoase clipe la Universitatea", a mai spus atacantul în vârstă de 21 de ani, monitorizat deja de cluburi din Primera Division şi Serie A.

 

 

Comenteaza