Walter despre vânzarea clubului: "Interesul meu e să fac tranzacţia cât mai repede" VIDEO

Walter despre vânzarea clubului:
Florian Walter a declarat pentru ZIUA de CLUJ că îl interesează să-şi vândă pachetul de 98 la sută din acţiunile Universităţii cât mai repede, pentru a se putea implica oficial la Petrolul Ploieşti.

Walter a confirmat că a avut o întrevedere cu Adrian Marţian, un clujean care l-a abordat cu intenţia de a cumpăra pachetul majoritar de acţiuni la "U" Cluj. Marţian are termen până săptămâna viitoare pentru a oferi răspunsul final, a spus Florian Walter "M-a sunat un domn Marţian din Cluj, spunea că e om de afaceri şi vrea să cumpere clubul. I-am spus să vină la Bucureşti să discutăm. Am stat două ore la poveşti şi i-am transmis preţul pe care-l doresc. Nu-l pot divulga încă. Ideea e că până săptămâna viitoare aştept răspunsul său. Nu ştiu cine e, dar intenţia mea e să vând cât mai repede. Am înţeles că se foloseşte de numele lui Adi Mutu, ca posibil investitor la Cluj. Îmi vine foarte greu de crezut, îl cunosc foarte bine pe Adi şi ştiu că are alte griji acum pe cap", a spus Florian Walter. 

Acesta şi-a reiterat intenţia de a lua cu el, la Ploieşti, un grup consistent de "studenţi". "Vor veni 10-12 jucători, vedem cine vrea şi cine poate. Nu vreau bani mulţi pentru club. Dacă nu găsesc pe nimeni să preia pachetul rămân acţionar majoritar şi am grijă de echipă. Nu dau clubul oricui", a mai spus Florian Walter, încă finanţatorul Universităţii Cluj. 

Comenteaza