Fostele glorii ale lui “U” joacă la Cupa Liceelor

Fostele glorii ale lui “U” joacă la Cupa Liceelor
O parte dintre cei mai cunoscuţi foşti fotbalişti ai Universităţii Cluj, Ovidiu Maier, Horaţiu Cioloboc, Valentin Şandru, Adrian Falub sau Radu Sabo (foto), vor disputa astăzi un “triunghiular” cu echipa profesorilor şi cea a bloggerilor după finala Cupei Liceelor dintre LPS şi Liceul de Informatică “Tiberiu Popoviciu”.

Ultimul act al competiţiei ajunse în acest an la cea de-a opta ediţie este programat la ora 18:30 în Sala Sporturilor "Horia Demian" şi va putea fi urmărit în direct la TVR Cluj. Finala mică este programată cu o oră şi jumătate mai devreme. În semifinala disputată duminică elevii Liceului de Informatică "Tiberiu Popoviciu" au trecut cu 3-1 de fotbaliştii Grupului Şcolar "Alexandru Borza", în timp ce colegii lor de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) au învins cu acelaşi scor general echipa Colegiului Tehnic de Comunicaţii "Augustin Maior" după executarea loviturilor de departajare.

Tot astăzi va fi desemnat golgeterul competiţiei, acesta urmând să fie răsplătit cu o excursie de trei zile valabilă pentru două persoane, într-unul din weekend-urile lunii iunie, la o pensiune din Băile Felix.

(D.S.)

 

Etichete
Comenteaza