“U” şi-a stabilit programul de pregătire. Lipsesc doar jucătorii!

“U” şi-a stabilit programul de pregătire. Lipsesc doar jucătorii!
Clubul clujean a anunţat pe site-ul oficial programul de antrenamente pentru perioada de pauză competiţională. Fotbaliştii pregătiţi de Claudiu Niculescu vor efectua un singur stagiu de pregătire centralizată în Austria, urmând ca în restul perioadei să se pregătească la Cluj. Până acum, doar trei jucători din lotul trecut al echipei mari sunt siguri de locul lor la “U”.

Universitatea are ca obiectiv salvarea de la retrogradare în sezonul care urmează, după ce anul trecut spera la cupele europene, iar cei mai optimişti dintre fani visau chiar la titlu. Rămas fără jucătorii de bază din stagiunea trecută, antrenorul Claudiu Niculescu încearcă să încropească un lot cu care să evite zona din subsolul clasamentului sau, chiar mai mult, să termine pe un loc la mijlocul Ligii I. "Clau-coach" a anunţat programul de pregătire, unul care va debuta luni, 11 iunie, şi care se va desfăşura mai mult pe plan local.

"Studenţii" vor pleca totuşi în Austria pentru două săptămâni de pregătire centralizată, în perioada 27 iunie - 9 iulie, unde vor susţine patru partide amicale. "U" va mai juca încă o partidă test la Cluj, cu două săptămâni înaintea debutului viitorului sezon. Claudiu Niculescu spune că până luni va completa lotul cu mai mulţi jucători, dar a evitat să pronunţe vreun nume. "Sunt mulţi cu care negociez, încercăm să aducem fotbalişti care să ne poată ajuta. Până luni vom şti în mare parte pe cine ne bazăm în sezonul viitor. Eu sunt optimist şi sunt convins că vom crea o echipă bună aici", a declarat Niculescu.

 

 

Etichete
Comenteaza