Aproape de Giuleşti: Abrudan s-a înţeles cu Rapidul şi aşteaptă acordul lui “U” pentru transfer

Aproape de Giuleşti: Abrudan s-a înţeles cu Rapidul şi aşteaptă acordul lui “U” pentru transfer
Octavian Abrudan este curtat cu insistenţă de Rapid Bucureşti, care i-a făcut o ofertă oficială.

Fundaşul şi-a dat acordul de principiu pentru a juca în Giuleşti şi aşteaptă ca Uni-versitatea să-i dea dezlegarea. El mai are un an de contract cu "U" Cluj, însă conducerea vrea să scape de el din cauza salariului său, de 120.000 de euro.

Florian Walter a transferat aproape toată echipa Universităţii Cluj la Petrolul , dar Octavian Abrudan nu a prins "lotul". A rămas la "U", însă oficialii clubului i-au transmis că nu îi vor mai plăti contractul în valoare de 120.000 de euro pe sezon şi că trebuie neapărat să-şi găsească o altă formaţie. Fundaşul a fost contactat de Rapid Bucureşti şi i s-a propus un angajament apropiat ca valoare de cel pe care îl are la "U", iar fotbalistul ar fi de acord să se transfere. În prezent, Abrudan se află la Cluj şi aşteaptă un semnal din partea Universităţii, dacă va fi lăsat sau nu să plece în Giuleşti. Clubul i-ar putea da dezlegarea în aceste zile, dacă jucătorul va renunţa la o parte din banii pe care trebuie să îi încaseze de la "U" Cluj.

La fel ca şi ceilalţi fotbalişti care au evoluat în ultimul sezon la Universitatea, Abrudan a fost penalizat de club cu 20% din valoarea contractului pentru că echipa nu şi-a îndeplinit obiectivul, clasarea între primele cinci formaţii în Liga I şi accederea în finala Cupei României. Cazul va fi analizat la Comisia de Disciplină în perioada următoare.

Octavian Abrudan (28 de ani) este un produs al Universităţii Cluj, unde a început fotbalul şi a evoluat în perioada 1999-2005. Apoi s-a transferat la Gloria Bistriţa, a mai jucat la FC Braşov şi Steaua Bucureşti, iar în 2011 a revenit la "U" Cluj. În sezonul trecut, jucătorul a bifat 15 partide pentru "Şepcile roşii".

Păcurar, în aceeaşi situaţie

La fel ca şi Abrudan, Alexandru Păcurar a fost lăsat la "U"Cluj, dar conducerea i-a cerut să îşi găsească o altă destinaţie pentru sezonul următor. Păcurar are un contract de 100.000 de euro pe sezon. 7


Cojocnean a refuzat Petrolul

Anunţat ca şi transferat la Petrolul Ploieşti, Sebastian Cojocnean a refuzat mutarea şi vrea să rămână la Universitatea Cluj. Cojocnean a declinat oferta lui Walter, deşi acesta îi propusese acelaşi contract ca la "U". Fotbalistul va fi prezent la reunirea lotului, sub comanda lui Claudiu Niculescu.


Reunirea azi, ora 17:30

"U" se reuneşte astăzi, de la ora 17:30, la baza "Clujana" şi va începe antrenamentele în vederea sezonului 2012-2013. Niculescu va avea la dispoziţie în jur de 20 de jucători, aici intrând cei rămaşi din vechea gardă - Boşneag, Matache, Drăghici, Cojocnean, Abrudan, Păcurar, cei reveniţi după împrumuturi - Ţene, Tobă, Nicola, Voican şi mai mulţi fotbalişti de la echipa a doua, plus câţiva care vor susţine probe de joc. Noutăţile vor fi Vasile Gheorghe şi Bogdan Pătraşcu, ei semnând recent contracte cu Universitatea Cluj.

 

Etichete
Comenteaza