Florescu, despre “dezertarea” lui Walter: “E păcat că nu şi-a terminat treaba!”

Florescu, despre “dezertarea” lui Walter: “E păcat că nu şi-a terminat treaba!”
Invitat în cadrul emisiunii “Fără fileu”, moderată de Alin Fornade la REALITATEA FM Cluj, fostul fotbalist al Universităţii, George Florescu, actualmente legitimat la Arsenal Kiev, a comentat plecarea omului de afaceri Florian Walter la Petrolul Ploieşti alături de cei mai importanţi jucători de la “U”.

"Nu mi-am aprofundat cunoştinţele în ceea ce priveşte plecarea domnului Walter, dar a început o treabă foarte bună la Universitatea şi este păcat că nu a reuşit să o ducă la bun sfârşit. Putea să creeze o echipă puternică aici. Poate nu ştim multe dintre argumentele lui, dar din punctul de vedere al unui fost jucător al Universităţii şi al unui suporter înfocat al acestei echipe, ar fi trebuit să rămână", a declarat fotbalistul.

El a vorbit despre viitorul echipei naţionale a României, ultima dată calificată la Campionatul European din 2008. "Din punctul meu de vedere, orice turneu final ar trebui să fie un obiectiv pentru România, deoarece a avut rezultate destul de bune în ultimii 20 de ani. Ar trebui să ne batem de la egal la egal cu orice echipă şi să ne calificăm în viitor, ţinând cont că avem foarte mulţi tineri valoroşi, avem un potenţial foarte ridicat. Sper ca aceştia să aibă cât mai multe meciuri în picioare pentru a face faţă echipelor cu nume. Sunt destule formaţii care se pot compara cu România din punct de vedere fizic. Totul trebuie să înceapă de la centrele de copii şi juniori", a conchis Florescu.

 

 

Comenteaza