Universitatea a marcat golurile sezonului din Liga I

Universitatea a marcat golurile sezonului din Liga I
Conform unui top întocmit de televiziunea Digi Sport, reuşita lui Gicu Grozav (foto centru) dintr-o foarfecă perfect executată, în meciul cu Astra Ploieşti (3-1) a fost cea mai frumoasă în sezonul recent încheiat.

Pe locul doi, s-a clasat un alt jucător al lui "U", Vlad Morar, ajuns între timp, la fel ca şi Grozav, la Petrolul Ploieşti. Morar a înscris cu Sportul Studenţesc (1-1) cu un şut de la peste 30 de metri, sub bară.

Fanii Universităţii au de ce să regrete plecarea celor doi puşti minune din atacul echipei. Gicu Grozav şi Vlad Morar au marcat cele mai frumoase goluri ale sezonului trecut, dar începând cu stagiunea care urmează vor juca la Petrolul Ploieşti, alături de alţi 12 ex-"studenţi", transferaţi la pachet de Florian Walter, fostul om cu banii de la Universitatea. În clasamentul celor mai frumoase goluri marcate în sezonul trecut întocmit de Digi Sport, imediat după Grozav şi Morar, se situează Paul Pârvulescu, stelistul care a înscris spectaculos în partida cu Astra Ploieşti, de pe Ghencea. Younes Hamza, Alexandru Buhuşi (ambii Petrolul), Cristian Tănase, Mihai Costea (ambii Steaua) sau târgmureşeanul Florin Dan se află şi ei printre cei ajunşi în top 10 graţie golurilor spectaculoase marcate în stagiunea care s-a încheiat acum aproape o lună.

(D.S.)

 

Etichete
Comenteaza