"U" Cluj are un patron care a pozat în Playboy VIDEO

Ana Maria Prodan va prelua pachetul majoritar de acţiuni al Universităţii de la Florian Walter. Informaţia a fost prezentată în premieră de ziuadecj.ro. Noul finanţator a anunţat că vrea titlul de campioană în doi ani.

Ana Maria Prodan, soţia antrenorului Stelei, Laurenţiu Reghecampf, este noul patron al clubului Universitatea. Ea devine astfel prima femeie-patron din liga I de fotbal din România.

"În primul sezon vreau să terminăm în primele 10 echipe, voi mai aduce câţiva jucători. Suntem în discuţii cu mai mulţi. Sunt fotbalişti în care am încredere, fotbalişti cu caracter. "U" Cluj este o echipă cu tradiţie, iar în doi ani de zile vrem să luăm campionatul", a spus noul finanţator al clubului.

Ana Maria Prodan s-a aflat în conducerea mai multor cluburi de fotbal din România. A trecut pe FC Buftea, FC Snagov şi Concordia Chiajna. Are o firma de impresariat - Universal Sport Management - impreuna cu fotbalistul Adrian Mutu.

Fiica cunoscutei interperete de muzică populară Ionela Prodan are doua fete din casatoria cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu şi un băiat din mariajul cu Laurentiu Reghecampf.

 

Comenteaza