Lui Walter i-au crescut ţâţe!

Lui Walter i-au crescut ţâţe!
Mi-am pus busuioc în păr să vă pot păcăli.

Mărginean este patronul lui "U". Dacă nu m-ar ţine pe loc 90 de ani mândri, aş pleca să pasc iarbă pe malul Someşului, devin măgar doar când aud de el. Văd situaţia aşa: prezentul şi viitorul sunt două capete de monstru care a mâncat tot ce se putea înghiţi de la Universitatea şi ne-a lăsat la plecare o balegă!

Celor care cred că actele sunt doar soluţie de compromis, iar Marele Blond patron până auditează Anamaria ce e de auditat, le spun să doarmă liniştiţi în continuare: Walter nu a plecat! Tot circul cu noua investitoare, vechiul argat făcut peste noapte patron, transferurile brazilienilor, aducerea Tăbârcului şi a Băbuţanului sunt ciupercile cu care Walter intoxică. Între a pleca şi a rămâne, Walter a ales să mai aştepte.

Îi mulţumesc lui Radu Constantea pentru că datorită lui marca şi palmaresul Universităţii Cluj au ajuns în proprietatea Consiliului Local. Fără această securizare, astăzi cântam pe stradă aria părăsiţilor din opera lui Walter, plecat cu "U" în traistă spre locuri mai calde. Şi pentru că eternitatea nu stă în ţâţe, îi îndemn pe cei care ştiu că Universitatea nu a fost niciodată prizoniera unui anumit timp să nu-şi irosească trăirile cu măscăricii. "U" nu a murit, dar cu siguranţă nu trăieşte în cei de acum!

 

 

Etichete
Comenteaza