Cojocnean a rămas acasă şi este ademenit de Steaua

Cojocnean a rămas acasă şi este ademenit de Steaua
Fotbalistului i s-a propus înjumătăţirea contractului pe care îl are la “U” Cluj, dar a refuzat şi nu a mai făcut nici deplasarea în Austria cu restul lotului.

Sebastian Cojocnean (foto la minge) a refuzat să se transfere la Petrolul Ploieşti alături de restul jucătorilor plecaţi, dar are zilele numărate şi la Universitatea Cluj. El şi-a manifestat intenţia de a rămâne la "U" şi ieri ar fi trebuit să meargă în cantonament alături de echipă, însă a rămas acasă. Motivul? Cojocnean are unul dintre cele mai mari contracte la "U", iar conducerea i-a transmis că nu îi va putea suporta salariul de aproximativ 8.000 de euro pe lună şi i-a propus înjumătăţirea sumei. Fotbalistul nici nu a vrut să audă de aşa ceva şi nici nu a mai făcut deplasarea în cantonament. El aşteaptă oferte din România şi speră să îşi rezolve situaţia în cel mai scurt timp.
"Cojocnean este un fotbalist foarte important pentru noi, dar l-am chemat să renegociem contractul pentru că este foarte mare, peste puterile noastre. Avem nevoie de el, este un jucător valoros şi sper să ne înţelegem cumva", a declarat Aurelian Băbuţan, care, cel mai probabil, va fi învestit în funcţia de preşedinte al Universităţii Cluj la următoarea şedinţă a Adunării Generale a Acţionarilor.

Cojocnean (22 de ani) este originar din Turda, iar în carieră a mai jucat la CS Otopeni, Buftea, Poli Timişoara, Sportul Studenţesc şi Gloria Buzău. La Universitatea Cluj s-a transferat în 2009, iar după promovarea echipei în Liga I i s-a transmis că este liber să plece. Pentru o scurtă perioadă s-a antrenat singur, prin parcuri, însă a fost readus la echipă de Ionuţ Badea, care l-a luat în cantonament în Turcia, iar de atunci fotbalistul a evoluat constant la "U" Cluj, ajungând şi în vederile echipei naţionale. În campionatul trecut, Cojocnean a jucat în 30 de meciuri pentru "studenţi" şi a marcat trei goluri.

 

Etichete
Comenteaza