Andone a mai cerut întăriri: CFR mai aduce un fundaş şi un atacant!

Andone a mai cerut întăriri: CFR mai aduce un fundaş şi un atacant!
Numeroasele erori din defensive feroviară l-au determinat pe Ioan Andone (foto) să solicite de urgenţă întăriri. Conducerea îi va aduce un fundaş central în zilele care urmează. De asemenea, transferul lui Rondon a căzut din cauza pretenţiilor financiare ridicate ale clubului Nacional Madeira, dar în locul său va ajunge un alt jucător de atac.

CFR Cluj nu a impresionat nici în ultima reprezentaţie din Austria, partida cu amatorii de la FC Pinzgau, unde s-a impus cu 2-0, după un meci modest, fără mari realizări. Şefii clubului sunt îngrijoraţi la maxim, iar ultimele declaraţii ale preşedintelui Iuliu Mureşan evidenţiază mai degrabă o stare de precauţie decât optimism, înaintea debutului noului sezon. „Cu asemenea evoluţii nu cred că avem şanse să ajungem în grupele Ligii Campionilor", spunea oficialul după meciul pierdut cu Viktoria Plzen, scor 1-3. Şi nici evoluţia cu amatorii austrieci de la Pinzgau nu i-a dat mai multe motive de bucurie. Primul test va fi pe 14 iulie, cu Dinamo, în Supercupă, după care „feroviarii" vor intra în preliminariile Ligii Campionilor. Deşi timpul este scurt, Andone crede că poate redresa situaţia şi a mai cerut întăriri, în special în zona centrală a apărării. Conducerea este gata să îi facă pe plac şi a deschis negocierile cu mai mulţi fundaşi, iar în zilele următoare se va anunţa oficial şi un transfer. În mod cert, apărătorul va sosi tot pe filiera portugheză, de la o formaţie din Liga Sagres.

În plus, atacantul venezuelean Rondon, de la Nacional Madeira, va rămâne în Portugalia. CFR a insistat să-l aducă în Gruia, fotbalistul şi-a dat un acord de principiu pentru a juca la Cluj, mai ales pentru că ar fi avut posibilitatea să joace în Liga Campionilor, dar Paszkany s-a speriat când a auzit pretenţiile clubului Nacional: 4.000.000 de euro. Mutarea a căzut definitiv, dar CFR-ul nu a renunţat la ideea de a completa lotul cu un alt vârf. Nici lista plecărilor nu este definitivată, iar Andone va renunţa cel puţin la doi jucători din actualul lot. Unul dintre numele importante despre care se zvoneştes că va părăsi echipe este Rafael Bastos.

 

 

Etichete
Comenteaza