Şanse mici pentru Zotti la “U”. “Studenţii” mai aşteaptă doi jucători

Şanse mici pentru Zotti la “U”. “Studenţii” mai aşteaptă doi jucători
Claudiu Niculescu a condus ieri primul antrenament la Cluj după revenirea echipei din cantonamentul austriac. „Studenţii” s-au pregătit la baza sportivă „Clujana”, intrând în linie dreaptă pentru noul sezon al Ligii I.

Portarul Carlo Zotti, testat de Niculescu în Austria, are şanse destul de mici să revină la echipă. În schimb, clujenii speră ca până la ora jocului cu Pandurii să se întărească cu încă doi jucători.

Rămaşi cu doi portari care se luptă pentru postul de titular, Florin Matache şi Ionuţ Boşneag, la care se adaugă şi tânărul Alexandru Ţicrea, „studenţii" l-au testat în Austria pe fostul portar al Romei, Carlo Zotti. Italianul a revenit în „Cizmă" înainte de finalul cantonamentului, clujenii urmând să revină cu un răspuns în privinţa legitimării sale. Directorul sportiv al echipei, Aurelian Babuţan, spune că acesta va fi, foarte probabil, unul negativ. „Şepcile roşii", aşteaptă, însă, încă doi jucători pentru a fi acoperiţi înaintea debutului noului sezon. „Probabil că Zotti nu va reveni la echipă, şansele sunt destul de mici. În schimb, vrem să ne mai întărim, discutăm cu mai mulţi jucători. Claudiu Niculescu ne-a transmis că mai are nevoie de un fundaş central şi un atacant, iar în aceste zile sperăm să rezolvăm aceste transferuri", a explicat Aurelian Babuţan.

În acest moment, Niculescu îi are la dispoziţie pentru postul de apărător central pe Szilagyi, Cucui şi Erico, însă la nevoie această poziţie poate fi ocupată şi de Nicola sau Ciupe, fundaşi de bandă de meserie. La Cluj urmează să ajungă şi preparatorul fizic italian, Marco Curletti, care a activat ultima dată la Academia de Copii şi Juniori a campioanei Italiei, Juventus Torino.
Universitatea va deschide noul sezon din Liga I, cu meciul din deplasare contra celor de la Pandurii Târgu-Jiu, programat vineri, de la ora 18:30, în direct la Digisport. În ciuda parcursului negativ din „amicale", unde „U" a înregistrat trei înfrângeri şi două remize, antrenorul Claudiu Niculescu a rămas optimist. „E un început greu, ne aşteaptă o perioadă foarte grea, un început de campionat foarte foarte greu, dar eu am mare încredere în ceea ce putem face împreună şi sunt convins că ne vom îndeplini obiectivul", a spus „Clau-coach".

 

 

Etichete
Comenteaza