Rugbiştii clujeni continuă lupta pentru evitarea retrogradării

Rugbiştii clujeni continuă lupta pentru evitarea retrogradării
Superliga Naţională se reia astăzi cu etapa a X-a, iar “lanterna roşie” Universitatea Cluj, va primi vizita formaţiei Politehnica Iaşi, principala sa contracandidată la evitarea retrogradării. Întâlnirea este programată să înceapă la ora 10:00 în Parcul Sportiv “Iuliu Haţieganu”.

Fără victorie în actuala ediţie şi cu numai două puncte bonus acumulate, "studenţii" speră să spargă astăzi "gheaţa" în duelul cu cealaltă echipă din subsolul clasamentului. "Am suferit mult pentru înfrângerea din tur (24-19 - n.red), nu se aştepta nimeni să pierdem la Iaşi. Aici, acasă, va fi un meci greu din punct de vedere psihic, am rămas cu o frustrare după acea înfrângere pentru că am fi putut câştiga partida. De aceea acest meci este o revanşă pentru noi, o probă de caracter a fiecărui jucător. Sunt încrezător că putem câştiga acasă meciul de mâine (azi - n.red)", a declarat pentru site-ul Clubului Sportiv Universtitatea, u-cluj.ro, antrenorul-jucător Cristian Săuan.

Etapa a X-a mai programează întâlnirile: Ştiinţa Baia Mare - CSM Bucureşti, Steaua - Dinamo respectiv RCMUV Timişoara - Farul Constanţa. Liderul Superligii Naţionale este Ştiinţa Baia Mare, cu 38 de puncte, urmată de RCMUV Timişoara, cu patru mai puţine. Pe ultima treaptă a podiumului se clasează Farul Constanţa, cu o "zestre" de 32 de puncte după nouă jocuri.

 

 

Etichete
Comenteaza