Fanii Universităţii Cluj au ieşit pentru a treia zi consecutiv în stradă FOTO/VIDEO

Fanii Universităţii Cluj au ieşit pentru a treia zi consecutiv în stradă FOTO/VIDEO
Câteva zeci de fani ai clubului de fotbal Universitatea Cluj s-au adunat până în acest moment pe Bulevardul Eroilor.

În centru continuă să sosească şi alţi suporteri. Deocamdată nu sunt rostite scandări. În zona apropiată este prezent şi un echipaj de jandarmi.

UPDATE: În jurul orei şapte, fanii au inceput scandările. Sunt prezenţi peste 200 de suporteri care strigă în special "U" Cluj nu moare!" şi "Ole, ola, Clujul este casa mea! Ole, ola Clujul este viaţa mea şi va fi mereu aşa".

Fanii au aprins două fumigene, stinse însă la scurt timp. Coloana de suporteri a înaintat spre  Cinema Victoria. Şirul de suporteri este însoţit de mai mulţi jandarmi. Pe margine se află şi agenţi de poliţie. Scandările vizează şi pe actualul proprietar al clubului.

UPDATE: Suporterii au înaintat pe străduţa de lângă Cinema Victoria şi au ajuns pe Bulevardul 21 Decembrie. În acest moment, fanii se îndreaptă spre Piaţa Unirii pe o singură bandă. Circulaţia se desfăşoară în paralel.

UPDATE: Peste 300 de suporteri ai Universităţii Cluj traversează în acest moment Bulevardul 21 Decembrie.

UPDATE: Fanii au înconjurat biserica Sfântul Mihail. Suporterii au parcurs Bulevardul Eroilor după care au trecut pe lângă Cinema Victoria spre Bulevardul 21 Decembrie. Ei au făcut o oprire la intersecţia cu Bulevardul Ferdinand unde toţi au ridicat fularele şi au cântat imnul Universităţii. Fanii au ajuns în Piaţa Unirii pe latura dinspre Diesel. Până la momentul sosirii în Piaţa Unirii nu au fost incidente.

Etichete
Comenteaza