Claudiu Niculescu şi-a negociat rezilierea cu "U". Atacantul se va retrage din activitate

Claudiu Niculescu şi-a negociat rezilierea cu
După mai bine de doi ani de la debutul său sub culorile Universităţii, Claudiu Niculescu pune punct aventurii sale la Cluj.

Atacantul Claudiu Niculescu se află în aceste momente la sediul clubului, unde discută termenii rezilierii contractului.

"Clau-gol" n-a mai jucat pentru „U" din luna februarie a acestui an, de la meciul pierdut acasă, 0-1 cu Steaua, el fiind numit, imediat după acea partidă, antrenor al echipei. În luna iulie, imediat după meciul cu Pandurii Târgu-Jiu, 2-6, şi-a dat demisia din funcţia de tehnician ca urmare a jignirilor care i-au fost aduse de directorul executiv, Anamaria Prodan.

Niculescu şi-a reluat antrenamentele, sperând într-o revenire pe gazon, care urma să se producă în week-endul trecut, la meciul cu Dinamo. Cristi Dulca nu l-a reţinut, însă, în lot, motivând că nu e pregătit fizic.

UPDATE. Din informaţiile ziuadecj.ro, clubul trebuie să-i plătească lui Claudiu Niculescu restanţele financiare, de circa 20.000 de euro.

Cele două părţi s-au înţeles în privinţa rezilierii contractului.

UPDATE 2: Claudiu Niculescu a anunţat că va organiza o conferinţă de presă pe Cluj Arena, la ora 19.30. La ora 17.30, Universitatea are programat un antrenament pe stadionul de pe malul Someşului.

UPDATE 3: Claudiu Niculescu a primit de la Marius Vizer oferta de a antrena formaţia FC Bihor. Deşi nu a dat un răspuns definitiv, el pare decis să îşi continue activitatea la Oradea.

UPDATE 4: La solicitarea mai multor ziarişti, Claudiu Niculescu a schimbat ora conferinţei de presă, aceasta debutând la 19. Locul rămâne acelaşi, Cluj Arena.

 

Etichete
Comenteaza