Cristi Dulca a demisionat de la "U"

Cristi Dulca a demisionat de la
Universitatea Cluj a rămas fără antrenor principal. Vezi cine va asigura interimatul.

Cristian Dulca îşi negociază în aceste momente întreruperea contractului de antrenor la Universitatea Cluj.

Tehnicianul le-a mărturisit în această dimineaţă angajaţilor că îşi doreşte să renunţe şi din cauza situaţiei de la club, dar şi a presiunilor la care este supusă echipa de către suporteri, spun surse din cadrul clubului studenţesc.

Cristian Dulca nu a putut fi contactat până în aceste momente pentru a oferi detalii, însă, susţin aceleaşi surse, antrenorul ar putea merge la FC Vaslui, pentru a fi secundul lui Viorel Hizo.

UPDATE. "Acum o oră Cristi Dulca m-a anunţat că a demisionat. A motivat că s-a săturat de instablitatea de la echipă, de circul şi scandalul care continuă în fiecare zi. Mi-a spus că a crezut mult într-un ajutor pentru echipă, care nu a mai venit niciodată. A mai spus că nu mai poate motiva jucătorii, care au ajuns să fie ameninţaţi de fani pe stradă şi să le fie frică să meargă la antrenament. Când vin, vin toate pe capul tău. Noi trebuie acum să ne mobilizăm, să strângem rândurile, sperăm să trecem cu bine de meciul cu Ceahlăul, iar apoi vom face o analiză. Am şi vorbit cu antrenorul secund Marius Popescu, el rămâne antrenor pentru acest meci, iar în această după-amiază va conduce primul antrenament. Nu ştiu ce va face Cristi Dulca în continuare", a declarat Anamaria Prodan, citată de Mediafax.

Jucătorii vor fi pregătiţi de secundul Marius Popescu.

Etichete
Comenteaza