„Amical" ratat pentru „U": „studenţii" au pierdut cu Gloria Bistriţa

„Amical
„U" Cluj a pierdut meciul amical disputat în deplasare cu Gloria Bistriţa, scor 1-3, deşi a jucat cu cea mai bună formulă.

În condiţiile în care Liga I e întreruptă din cauza preliminariilor Campionatului Mondial din Brazilia, Universitatea Cluj a susţinut un meci amical cu Gloria Bistriţa, în deplasare, în ceea ce s-a dorit a fi un test util înaintea partidei du FC Vaslui. Antrenorul Marius Popescu a trimis în teren cea mai bună echipă, dar „U" luat gol încă din minutul 10, de la Curtuiuş. Predescu a majorat diferenţa în repriza secundă (55), iar Bratu a făcut 3-0 în ultimul minut de joc.

„Studenţii" au marcat şi ei înainte de ultimul fluier după o acţiunea spectaculoasă iniţată şi finalizată de Cleiton, care a driblat portarul şi a marcat în poarta goală. "U" Cluj a evoluat în formula: Balauru - Ciupe, Szilagyi, Erico, Lupu - Paulinho, V. Gheorghe, Pătraşcu, Santos - V. Dinu, Cleiton. După 11 etape scurse din Liga I, Gloria se află abia pe locul 16, cu 6 puncte, iar Universitatea ocupă locul 11, cu 14 puncte.

În următoarea etapă, clujenii vor avea o deplasare aproape imposibilă, la Vaslui. Meciul e programat duminică, de la ora 19:00, în direct la Digisport şi live-text pe ziuadecj.ro.

 

Etichete
Comenteaza