15 lei, cel mai scump bilet la derby-ul Clujului

15 lei, cel mai scump bilet la derby-ul Clujului
Toţi cei care au avut bilete pentru meciul dintre Universitatea şi CFR, programat iniţial pe 8 mai, vor intra gratuit mâine la rejucarea partidei.

Pentru ceilalţi suporteri clubul gazdă a pregătit o listă de preţuri speciale, cuprinse între 5 şi 15 lei. Derby-ul Clujului se rejoacă mâine, de la ora 21:30, pe Cluj Arena, în direct la Digi Sport, dar şi în format live-text pe site-ul ziuadecj.ro.

Spectatorii care au fost prezenţi la meciul dintre "U" şi CFR din 8 mai, întrerupt în minutul 27 din cauza unor incidente în care au fost implicaţi jucătorii celor două formaţii, dar şi oficialii clubului gazdă trebuie să prezinte la casele de bilete vechile tichete. Pentru ceilalţi microbişti preţurile biletelor vor varia între 5 lei la cele două peluze şi 15 lei în celelalte zone ale stadionului. Casele de bilete de la Cluj Arena sunt deschise în intervalul orar 10:00-20:00, iar pensionarii, studenţii, respectiv elevii beneficiază de 50% reducere în Tribuna II, inelul superior, au anunţat organizatorii. Cu două runde înaintea finalului campionatului CFR este liderul Ligii I, cu 67 de puncte, în timp ce Universitatea ocupă poziţia a şaptea, cu 47 de puncte.

 

 

Etichete
Comenteaza