18 suporteri au interzis pe stadion la meciul "U" Cluj-Concordia Chiajna

18 suporteri au interzis pe stadion la meciul
Un număr de 16 suporteri ai echipei ,,F.C. Universitatea Cluj” şi un suporter de la C.S.Concordia Chiajna” au interdicţie de a participa la meciul de fotbal, fiind incluşi în baza de date a Jandarmeriei.

În cazul identificării în incinta arenei sportive aceştia riscă o pedeapsă cu închisoarea de la o lună la 3 luni sau amendă, precum şi măsura de siguranţă a interzicerii accesului la competiţiile sau jocurile sportive, pe o perioadã de la unu la 2 ani, care se adaugã la perioada pentru care s-a dispus iniţial măsura.

Aproximativ 80 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj şi Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele ,,F.C.Universitatea Cluj" şi ,,C.S.Concordia Chiajna" în zona imediată şi apropiată a Stadionului Cluj Arena, pe traseele de afluire/defluire ale spectatorilor atât înainte de începerea meciului cât şi pe timpul şi după încheierea acestuia.

Astăzi, 19 august, începând cu ora 19.00, pe Stadionul Cluj Arena din municipiul Cluj-Napoca se va desfăşura meciul de fotbal dintre echipele ,,F.C. Universitatea Cluj" şi ,,C.S.Concordia Chiajna".
Partida este caracterizată ca fiind cu grad de risc mediu.

 

 

Etichete
Comenteaza