Absență importantă în lotul U-BT pentru meciul cu Dinamo

Absență importantă în lotul U-BT pentru meciul cu Dinamo
Pivotul Vlad Moldoveanu (28 ani) este accidentat la umăr și va lipsi din formația clujenilor în următoarele două săptămâni.

Jucătorul de 2,09 cm se află în acest moment la București, unde este supus unui tratament complex.

"Conform investigațiilor pe care le-am făcut până acum, Vlad are o leziune la țesuturile musculare și ligamentoase din umăr, care însă, după primele aparențe, nu necesită intervenție chirurgicală. Vlad este la București acum, unde este supus unui tratament complex, iar în câteva zile vom ști dacă acesta dă rezultatele scontate. După primele aparențe, perioada de repaus va fi de aproximativ două săptămâni", a declarat kinetoterapeutul Universității, Adrian Resteman, luni, pe site-ul clubului.

Vlad Moldoveanu nu a fost prezent nici în ultimul meci al "studenților", cu campioana en-titre CSM Oradea, câștigat de U-BT cu 80-72. Pivotul de 28 ani a venit la Cluj în această vară de la Basket Zielona Góra, din Polonia. În cele șapte partide bifate pentru "alb-negri" în Liga Națională, Moldoveanu a înscris 144 puncte, conform FRB.ro.

Următorul meci al formației lui Silvășan este programat vineri, 2 decembrie 2016, de la ora 17:15, pe terenul lui Dinamo. Baschetbaliștii clujeni sunt lideri în campionat, cu 17 puncte.

Comenteaza