Accidentat la naţională, Paraskevas ar putea rata meciul cu Oţelul

Accidentat la naţională, Paraskevas ar putea rata meciul cu Oţelul
Universitatea joacă vineri un veritabil derby al retrogradării, împotriva Oţelului Galaţi. Antrenorul Marius Popescu se vede, însă, în situaţia de a nu putea conta tocmai pe serviciile căpitanului din acest sezon, Christou Paraskevas. Acesta a evoluat 90 de minute în partida dintre Cipru şi Slovenia, însă s-a ales cu o contractură muscuară puternică, motiv pentru care n-a jucat nici la Vaslui, în etapa precedentă.

Fundaşul cipriot a fost supus mai multor teste medicale, iar medicii i-au recomandat să nu facă efort, cel puţin pentru câteva zile. Antrenorul Marius Popescu spune şi el că şansele ca apărătorul central să poată fi folosit contra Oţelului sunt reduse. „E puţin probabil să-l avem pentru meciul cu Oţelul. A încercat să facă un antrenament normal, dar simte dureri şi nu are cum să se pregătească. Avem şi ghinion, asta ne mai lipsea. Încercăm să strângem rândurile şi să învingem vineri", a spus Popescu. În cazul în care Paraskevas va absenta, e de aşteptat ca „Papi" să-l foloseacă tot pe Zsolt Szilagyi în centrul apărării, aşa cum s-a întâmplat şi la Vaslui. Cel supranumit de către fani „unicul căpitan" a avut o evoluţie bună în partida din Moldova.

După 12 etape scurse din Liga I, Universitatea a acumulat 14 puncte şi se află pe locul 12 în clasament, în timp ce adversara de vineri, Oţelul Galaţi, are două puncte mai puţin şi ocupă poziţia a 15-a, prima care duce în eşalonul secund. Meciul dintre „U" şi Oţelul se va juca vineri, de la ora 19:00, pe Cluj Arena. Clubul a anunţat că biletele vor fi puse în vânzare începând de miercuri, iar preţurile variază între 10 lei la peluze şi 180 de lei la zona VIP.

Etichete
Comenteaza