Acționarii CFR-ului, declarații contradictorii despre revenirea lui Dan Petrescu în Gruia / ”Nu se ştie”

Acționarii CFR-ului, declarații contradictorii despre revenirea lui Dan Petrescu în Gruia / ”Nu se ştie”
| Foto: gsp.ro

Dacă acționarul majoritar al CFR-ului, Nelu Varga, a declarat că a reușit să îl convingă pe Dan Petrescu să revină la Cluj-Napoca pentru un al patrulea mandat pe banca tehnică a celor de la CFR, Ștefan Gadola, unul dintre acționarii clubului, a declarat marți o altă variantă.  

De când a plecat Adi Mutu de pe banca tehnică a ”feroviarilor”, numele lui Dan Petrescu a fost pe buzele tuturor, iar patronul Nelu Varga chiar a declarat că a bătut palma cu Dan Petrescu. ”Negocierile au durat foarte puțin, ne leagă și o relație specială, de respect și de prietenie. Dan Petrescu a semnat deja un contract pe trei ani cu CFR Cluj, dar începând din vară", a spus Varga, conform Fanatik.

Între timp, presa ar fi aflat chiar și salariul pentru care ar fi semnat Dan Petrescu un nou contract cu gruparea din Gruia, dar și obiectivul fixat de Varga pentru sezonul viitor. 

O declarație legată de sosirea lui Dan Petrescu la echipă, care o contrazice pe cea a lui Varga, a venit marți. Prin vocea lui Ștefan Gadola, unul dintre acționarii clubului, CFR Cluj a anunțat că Dan Petrescu nu a semnat, încă, contractul pentru redeveni antrenorul echipei. Gadola a spus că "nu e sigur" că Dan Petrescu se va întoarce la CFR Cluj până când "Bursucul" nu semnează.

"Încă nu am primit vestea că a semnat. Ştiţi cum este, doar când e semnat atunci se ştie că vine, până atunci nu este niciodată sigur. (...) Până când nu e semnat contractul, nu se ştie. Aşteptăm să vedem cu ce vine, ce pretenţii are şi atunci se ştie. Nu am informaţii despre când poate veni, aşteptăm", a declarat Ştefan Gadola, pentru Orange Sport.

Revenit în România sâmbătă, Dan Petrescu a anunțat că are nevoie de o pauză și nu se gândește la o nouă echipă. 

Comenteaza