Acţiunea „bilete de solidaritate”, reîncărcată de „U”: de marti se pun în vânzare

Acţiunea „bilete de solidaritate”, reîncărcată de „U”:  de marti se pun în vânzare
Universitatea Cluj va pune în vânzare bilete de solidaritate şi înaintea meciului de vineri, împotriva Concordiei Chiajna, la fel cum au procedat oficialii „studenţilor” şi cu ocazia jocului cu CS Severin. Tichetele vor putea fi achiziţionate începând de marti, de la stadionul Cluj Arena, iar preţul e de cinci lei. Partida cu Chiajna se joacă doar cu femei şi copii în tribune, „Şepcile roşii” ispăşind ultima etapă de suspendare dictată ca urmare a incidentelor de la meciul cu Steaua.

Oficialii Universităţii speră ca acţiunea din această săptămână să se bucure de acelaşi succes pe care l-a stârnit şi vânzarea cu ocazia partidei cu CS Severin. Atunci, peste 3500 de bilete de solidaritate au fost cumpărate de către fanii lui „U", în condiţiile în care terenul era suspendat pentru accesul general, iar în tribune au avut acces doar femeile şi copiii de până la 14 ani. Scenariul va fi similar şi acum. „Sperăm să atingem aceleaşi cifre ca şi la partida cu Severinul, însă eu sunt optimist şi cred că o să depăşim vânzările, mai ales că am scos biletele în vâânzare destul de devreme. Sunt convins că suporterii echipei vor fi din nou alături de noi, iar în tribune vom avea din nou sprijinul femeilor şi copiilor, chiar dacă partida se joacă la o oră mai târzie", a spus Horia Ţiril, încă administratorul judiciar la FC „U" SA. La partida cu CS Severin, „U" a încasat peste 17.500 de lei din vânzarea tichetelor de solidaritate, iar în tribune s-au aflat peste 1200 de femei şi copii. Biletele se vând începând de azi şi până vineri la Cluj Arena, în intervalul orar 10:00 - 19:00. De asemenea, femeile şi copiii care vor să intre pe stadion trebuie să ridice de la casierii un tichet cu valoare zero, accesul fiind gratuit, au precizat organizatorii.

Echipa clujeană este nevoită să joace pentru a doua oară fără spectatori în acest retur, după ce Comisia de Disciplină a suspendat timp de două etape terenul, ca urmare a incidentelor de la partida cu Steaua Bucureşti. Atunci, un fan al echipei bucureştene a pătruns pe gazon, iar jandarmii au intrat violent în peluza suporterilor lui „U" din cauză că s-au folosit torţe şi fumigene. Clubul a fost amendat cu 40.000 de lei.

Partida dintre „U" şi Concordia Chiajna, extrem de importantă în lupta „Şepcilor roşii" pentru evitarea retrogradării, se va juca vineri, de la ora 20:30, în direct pe Digisport şi live-text pe ziuadecj.ro

 

Etichete
Comenteaza