Acuzele lui Petrescu sunt contrazise de statistică. De câte ori a arbitrat Bîrsan duelurile CFR Cluj - CS U Craiova

Acuzele lui Petrescu sunt contrazise de statistică. De câte ori a arbitrat Bîrsan duelurile CFR Cluj - CS U Craiova
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul formației din Gruia a fost un car de nervi pe aproape întreaga durată a partidei din etapa a 3-a din sezonul regulat.

CFR Cluj a pierdut duelul cu CS U Craiova la capătul unui joc în care prestația "feroviarilor" a fost cel mult modestă. Totuși, în declarațiile de la final de meci, Dan Petrescu s-a îndreptat împotriva arbitrului Marcel Bîrsan, asta după ce la pauză l-a înjurat îndelung în drumul spre vestiare.

"Cu 3 zile înainte de meci, am întrebat cine ne arbitrează, dar știam dinainte. Nu înțeleg de ce cu Universitatea Craiova e delegat mereu același arbitru. De aia am avut acea reacție, nervii. Nu se poate să ne arbitreze același arbitru de 7 ani, când jucăm cu Craiova", a spus Petrescu la finalul jocului.

Cu toate acestea, acuzațiile antrenorului sunt contrazise de statistică. Dan Petrescu a ajuns pentru prima dată în Gruia în iunie 2017. Din acel moment, Marcel Bîrsan a arbitrat 4 dueluri între CFR Cluj și CS U Craiova, inclusiv cel de duminică seară.

Mai mult, "feroviarii" au câștigat două dintre acele meciuri, în sezoanele 2019-2020 și 2021-2022 și au pierdut ultimele două întâlniri, în stagiunile 2022-2023 și 2024-2025. Astfel, acuzațiile lansate de Dan Petrescu nu sunt în concordanță cu realitatea.

Comenteaza