Adi Mutu, despre prestația Rapidului după ce a umilit-o pe FCSB: "Meci incredibil. S-a redeschis lupta"

Adi Mutu, despre prestația Rapidului după ce a umilit-o pe FCSB: "Meci incredibil. S-a redeschis lupta"
| Foto: CFR Cluj Facebook

Antrenorul CFR-ului, Adrian Mutu, este și fostul tehnician al Rapidului (martie 2022 - iulie 2023). Acesta a comentat scorul înregistrat pe Arena Națională, unde fosta sa echipă, Rapid București, a umilit liderul campionatului FCSB-ul, scor 4-0. 

Echipa lui Adi Mutu, CFR Cluj se află pe locul 3 în play-off, în spatele Rapidului și a FCSB-ului. În play-off s-au mai calificat şi Universitatea Craiova, Farul Constanţa şi Sepsi OSK. Mutu a comentat prestaţia incredibilă a Rapidului pe terenul liderului campionatului.  

"A fost un meci incredibil. Mă refer la rezultat. Rapid a arătat forţă, FCSB-ul vulnerabilitate. S-a cam dat puţin peste cap campionatul. S-a redeschis lupta. Ne-a bulversat pe toţi rezultatul ăsta.

Campionatul s-a relansat. La tot clasamentul ăsta, toţi suntem acolo, un punct sau două, nici măcar nu contează. În play-off toată lumea îşi imaginează că bate pe toată lumea.

Dar e foarte greu play-off-ul. Atâta timp cât stăm în două meciuri, ai şanse. De la a avea şi a le face… Play-off-ul e greu rău de tot. Aici în fiecare săptămână sunt numai meciuri grele.

Noi mai avem şi Cupa României, nici nu vreau să mă gândesc. Nu este handicap. Handicap este când nu ai lot, nu când te mai lupţi pe mai multe fronturi. Şi Craiova are şanse la titlu", a spus Mutu, citat de digisport.ro

Comenteaza