Adio, dar rămân cu voi: Claudiu Niculescu îşi pregăteşte revenirea pe teren!

Adio, dar rămân cu voi: Claudiu Niculescu îşi pregăteşte revenirea pe teren!
După mai multe contre cu Anamaria Prodan, Claudiu Niculescu a hotărât să renunţe la postul de antrenor, însă va continua la echipă ca fotbalist.

Niculescu vrea să arate că mai poate ajuta clubul, fie şi din postură de jucător. Atacantul a început de ieri antrenamentele şi vrea să se retragă definitiv din fotbal în tricoul Universităţii. "Mă mai ţin picoarele, sper ca într-o lună să pot intra pe teren, vom vedea", a punctat Niculescu. Interimatul pe banca tehnică este asigurat de Emil Ursu, dar Anamaria Prodan va aduce în zilele următoare un alt tehnician.

Ruptura dintre Niculescu şi managerul Anamaria Prodan este iremediabilă. După ce s-au contrat public în câteva rânduri, cei doi s-au întâlnit ieri faţă în faţă pentru a pune lucrurile la punct. Au discutat mai bine de trei ore, însă deznodământul a fost previzibil: Niculescu a renunţat la postul de antrenor. "L-am rugat să rămână, eu nu port ranchiună şi nu am purtat în viaţa mea nimănui. Şi eu şi fanii l-am rugat să rămână. Am pus cărţile pe faţă", a spus ieri Anamaria. Niculescu a completat, motivând şi alegerea făcută, de a nu continua. "M-am simţit foarte jignit, am fost jignit cum nu am fost în toată cariera mea. În condiţiile acestea eu nu mai pot continua ca şi antrenor. Când simţi că nu eşti susţinut, mai bine te dai la o parte. Eu cred că nici nu s-a dorit să fiu antrenor. Îmi pare rău, am început o muncă, dar nu aveam cum să rămân în aceste condiţii", a explicat Niculescu.

El va reveni , însă, pe terenul de joc, fie şi pentru un meci de retragere. În ultimele luni nu s-a mai antrenat pentru că s-a ocupat strict pregătirea echipei, dar de ieri a început din nou pregătirea ca jucător. "Am avut o pauză mai lungă, dar simt că mai pot juca fotbal. Am contract până în vara următoare, contract de jucător. Îl voi respecta, mai pot ajuta această echipă. Eu am rămas la Cluj cu sufletul, am rămas să ajut. Doamna Prodan s-a luat de calităţile mele de antrenor, dar calităţile mele de fotbalist nu le poate contesta niciodată. Voi trage tare şi sper ca într-o lună să pot reveni la o formă sportivă rezonabilă, să pot intra. Poate voi juca câteva minute şi sper să mă retrag definitiv din fotbal de la Universitatea Cluj. Sper să am un ultim joc oficial şi să mă retrag", a adăugat Clau-gol.

În ceea ce priveşte viitorul, Niculescu a anunţat că nu renunţă la ideea de antrenorat. El şi-ar dori ca într-o zi să conducă din nou Universitatea, de pe banca tehnică. "Eu am început această muncă, nu sunt secund aşa cum s-a spus, ci principal şi nu voi fi secund niciodată. După ce mă las de jucat, voi continua ceea ce îmi doresc şi aş vrea ca într-o zi să pregătesc Universitatea Cluj, dar în cu totul alte condiţii. Oricând m-aş întoarce pe bancă dacă ar fi altă situaţie", a adăugat atacantul.

În tricoul Universităţii, Claudiu a jucat 43 de partide şi a marcat 18 goluri.

 

Comenteaza