Adrian Falub s-a întors acasă. Antrenorul a fost instalat la Unirea Dej

Adrian Falub s-a întors acasă. Antrenorul a fost instalat la Unirea Dej
| Foto: facebook.com/fcunireadejoficial

Tehnicianul în vârstă de 52 de ani a preluat echipa din orașul său natal, retrogradată din Liga a 2-a la finalul sezonului trecut.

"FC Unirea Dej şi Adrian FALUB au ajuns la un acord privind preluarea băncii tehnice. Cu peste 18 ani de experiență ca antrenor, Adrian Falub se întoarce în orașul natal pentru a pune bazele noului proiect al clubului nostru.

Tehnicianul în vârstă de 52 de ani a antrenat-o ultima dată pe Gloria 2018 Bistrița-Năsăud. Anterior, el s-a mai aflat pe banca unor echipe precum ”U” Cluj (a promovat în Liga 1 în 2007 și în Liga 2 în 2017; finalist al Cupei României în 2015), Gloria Bistrița, Sportul Studențesc, Unirea Alba Iulia (a promovat în Liga 1 în 2009), FCM Târgu Mureș (a promovat în Liga 1 în 2010), Poli Iași, ASA Târgu Mureș (a promovat în Liga 1 în 2014), UTA Arad, Concordia Chiajna sau Al Urooba (Emiratele Arabe).

Având cinci promovări la activ - o adevărată performanță la acest capitol -, Falub a acceptat provocarea de a ajuta echipa la care și-a început cariera de fotbalist.

Ca jucător, noul antrenor al Unirii Dej a mai îmbrăcat tricoul echipelor "U" Cluj, FC Basel, Gloria Bistrița, FC Național București și Digenis Akritas Morphou", a transmis clubul din județul Cluj.

"Pentru oricine care antrenează în orașul în care s-a născut este un motiv de bucurie, însă nu este ușor. Mă bucur că oamenii s-au gândit la mine și îi mulțumesc domnului primar pentru toate eforturile dânsului, pentru că în ultimele săptămâni am fost în contact permanent. Sper să fie o colaborare foarte bună și de durată, dar pentru aceasta avem nevoie de sprijinul tuturor iubitorilor de fotbal din oraș", a declarat noul antrenor al Unirii Dej.

Comenteaza