Adrian Mititelu, gata să-i producă lui Dan Petrescu coșmarul carierei: "Este un meci capital pentru noi"

Adrian Mititelu, gata să-i producă lui Dan Petrescu coșmarul carierei: "Este un meci capital pentru noi"
| Foto: Foto: Profimedia - via digisport.ro

Barajul pentru Europa dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova se joacă joi, 1 iunie, de la ora 20:30, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj-Napoca. 

Oltenii vin la Cluj cu planuri mari în Gruia, mai ales că n-au practic nicio problemă de lot pentru „finala” cu CFR Cluj. „Cu excepția lui Paramatti, toți jucătorii sunt valizi pentru acest meci”, a declarat finanțatorul grupării din Bănie.

„Este un meci capital pentru noi și ar fi o premieră după 20 de ani (n.n. calificarea în cupele europene). Dar să ajungem acolo (n.n. în Europa) și vorbim atunci, pentru că nu vreau să mă hazardez. La câte am îndurat la Craiova, cu siguranță ar fi o gură de oxigen.

Vom întâlni însă un adversar redutabil, așa că sunt rezervat înaintea meciului. Am speranțe, dar poate că ar fi fost mai bine să fi întâlnit CS U Craiova în acest baraj”, a declarat Adrian Mititelu, pentru ProSport.

Antrenorul lui CFR Cluj, ar fi pe picior de plecare. Înaintea meciului cu U Craiova Dan Petrescu a subliniat că presiunea este mai mare pe CFR Cluj. „Noi trebuie să jucăm, să facem poate cel mai bun meci din ultimul timp, pentru că adversarul este unul de play-off în opinia mea. (...)

M-am uitat în aceste 3 zile la ei și am rămas plăcut surprins de felul cum joacă, nu au pierdut niciun meci. Joacă foarte bine, deci e un meci foarte greu. Presiunea e pe ambele echipe, dar pe CFR e mai mare că a luat ultimele 5 campionate și vrea să meargă in Europa", a declarat "Bursucul". 

Chiar dacă de la începutul anului Nelu Varga a insistat pentru a semna o nouă înțelegere cu Dan Petrescu, actuala fiind scadentă în iunie 2024, conducătorul CFR-ului pare acum dispus să renunțe la colaborarea cu antrenorul.

loading...
Comenteaza