Adrian Mutu avertizează înainte de startul play-off-ului: "Avem cel mai greu adversar pentru prima etapă"

Adrian Mutu avertizează înainte de startul play-off-ului: "Avem cel mai greu adversar pentru prima etapă"
| Foto: facebook.com/cfr1907

CFR Cluj se va duela cu CS U Craiova, pe teren propriu, în prima rundă din cea de-a doua parte a campionatului.

Aflați pe locul al treilea la intrarea în play-off, "feroviarii" încep cu un joc în Gruia contra celor de la CS U Craiova. Adrian Mutu așteaptă un duel greu împotriva oltenilor, dar își dorește ca CFR Cluj să înceapă cu un succes pentru a rămâne în calculele pentru titlu. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

"Suntem pregătiți, știm importanța și dificultatea acestui mini-campionat, vor fi 10 finale. Plecăm cu a treia șansă, dar încrezători în propriile forțe. Noi ne propunem să câștigăm fiecare meci în parte și vom vedea unde suntem al sfârșit. Noi avem șansele noastre, dar important e să câștigăm noi. Avem mâine un meci greu cu o echipă foarte bună.

Îmi doresc să plecăm cu o victorie, trebuie să fim foarte conectați și pregătiți. Primele meciuri sunt importante, vor da o direcție. Ne așteaptă un program infernal, dar suntem CFR și vrem să jucăm pe ambele fronturi. Se discută mai puțin despre noi, rivalitatea e mai mare între primele două echipe. Va trebui ca noi să demonstrăm pe teren, să câștigăm.

Dacă vom face punctele necesare se va discuta și despre noi. Banii nu sunt un stimulent pentru mine. În primul rând, vreau ca băieții să fie concentrați la meci. Dacă vom câștiga vom aduce și trofee și vom fi răsplătiți. Nu accept la mine în echipă să se pună pe primul loc banul, nu performanța sportivă.

Când ambiția nu e aceea de a câștiga, nu vei face nici bani mulți. Craiova e o echipă puternică, de temut. Noi îi respectăm foarte mult, cred că avem cel mai greu adversar pentru prima etapă", a declarat antrenorul.

Meciul dintre CFR Cluj și CS U Craiova se va disputa sâmbătă, 16 martie, de la 20:00. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru meciul cu Universitatea Craiova!

Comenteaza