Akos Szentkuti, cel mai bun tânăr jucător al Cupei României: "Nu pot să descriu în cuvinte cum mă simt"

Akos Szentkuti, cel mai bun tânăr jucător al Cupei României: "Nu pot să descriu în cuvinte cum mă simt"
| Foto: u-bt.basketball

Baschetbalistul în vârstă de 17 ani a cucerit primul trofeu alături de echipa de seniori a celor de la U-BT Cluj-Napoca.

"Studenții" și-au trecut în palmares o nouă Cupă a României, iar finala va fi una de neuitat pentru Akos Szentkuti. Tânărul baschetbalist a marcat 8 puncte în înfruntarea cu CSM Oradea, a cucerit primul trofeu la seniori și a fost desemnat cel mai bun jucător U23 al turneului Final 8.

"A fost o experiență extraordinară să câștig primul trofeu cu echipa de seniori și să și contribui la această performanță. Nu mă așteptam să primesc distincția de cel mai bun jucător U23. Nu pot să descriu în cuvinte cum mă simt.

Ne vom lupta cât de tare putem și sunt sigur că vom putea câștiga și campionatul. Antrenorul m-a introdus mult și mi-a oferit multă încredere. M-am bucurat de această șansă și simt că voi juca cu mult mai multă încredere", a spus tânărul baschetbalist.

Akos Szentkuti a avut o medie de 5.6 puncte pe meci în cele trei întâlniri din cadrul turneului Final 8 al Cupei României.

Comenteaza