Alertă în defensivă! "U" şi-a pierdut doi titulari înaintea meciului cu Steaua

Alertă în defensivă!
"U" va evolua marţi seară în Ghencea, dar nu poate conta pe doi oameni de bază, Octavian Abrudan şi Ionuţ Rada.

În perioada de pregătire Mihai Teja a încercat să creioneze o echipă standard în care au intrat şi cei doi apărători. Din cauza unor probleme de sănătate, ambii au fost lăsaţi în afara lotului, iar antrenorul va apela, cel mai probabil, la un cuplu de fundaşi centrali format din Szilagyi şi Ninu.

Probleme pentru Universitatea Cluj înainte de partida de foc cu Steaua. Tehnicianul "studenţilor" nu poate conta pe doi jucători importanţi, Octavian Abrudan şi Ionuţ Rada. Abrudan nu s-a antrenat în ultimele zile din cauza unei viroze şi nu a făcut deplasarea la Bucureşti alături de restul jucătorilor, în aceeaşi situaţie aflându-se şi Rada. Cei doi ar fi început ca titulari, în mod normal, însă problemele medicale i-au dat planurile peste cap antrenorului Mihai Teja. În aceste condiţii, "U" va avea în centrul defensivei un cuplu format din Szilagyi şi Ninu, iar pe bancă va lua loc un singur fundaş, Ionuţ Neag, pe care Teja a încercat să-l reprofileze în pregătire, jucându-l de câteva ori pe postul de mijlocaş central. Surpriza plăcută este recuperarea lui Gabriel Machado. Brazilianul nu s-a antrenat câteva zile tot din cauza unei viroze, dar a fost recuperat şi a făcut deplasarea, existând şanse să evolueze chiar din primul minut. Gabriel Machado e unul dintre jucătorii care au ţinut capul de afiş al iernii la „U". Jucătorul brazilian a fost protagonistul unei reveniri de senzaţie, iar în ultima perioadă a fost vocea care a transmis mesajul războinic al echipei înainte de meciul cu Steaua. „Meciul cu Steaua va fi greu pentru ambele echipe, dar sper şi cred că vom obţine un rezultat bun. Vreau să marchez contra Stelei. Ar fi un gol special pentru mine", a punctat brazilianul.

„Mi-am creionat în minte un prim 11, ştiu cum trebuie să abordez meciul, dar asta nu înseamnă că nu pot să schimb una-alta până marţi, la ora partidei. ", a spus şi tehnicianul Mihai Teja. Antrenorul ar putea începe partida în următoarea formulă: Veselovski - Ciupe, Szilagyi, Ninu, Gercaliu - Bucşa, Cristocea - Boutadjine, Machado, Nicu - Lemnaru.

Meciul dintre Steaua Bucureşti şi „U" Cluj, restanţă din etapa a XIV-a a Ligii I, se va juca marţi, de la ora 18:15, în direct la Digisport. Steaua a mai disputat o restanţă în acest început de an, cea cu Concordia Chiajna, meci pe care l-a câştigat categoric cu 4-0.

Joacă ofensiv?

Mihai Teja e tentat să adopte o tactică bazată pe atac şi presing foarte agresiv în Ghencea. Obişnuită să aibă posesia , Steaua se aşteaptă să întâmpine o pradă uşoară, o echipă a Universităţii care se apără şi încearcă să iasă pe contraatac, dar Teja vrea să-l surprindă pe Reghecampf şi ia în calcul o strategie ofensivă încă din primul minut.

Etichete
Comenteaza