Alertă la "U" Cluj! Veselovsky ratează finalul turului

Alertă la
Robert Veselovsky a suferit o intervenţie chirurgicală la menisc şi va absenta o lună din poarta "studenţilor".

Slovacul s-a accidentat în timpul partidei de la Mediaş, din etapa a XIII-a, după un duel cu Dan Roman. El a ratat, astfel, partida cu Petrolul Ploieşti, de pe Cluj Arena, iar miercuri seară a fost operat la menisc. În aceste condiţii, antrenorul George Ogăraru l-a chemat de la echipa a doua pe Emilian Dolha. "U" îl mai are la dispoziţie pe Vlad Niculescu, cel care a încasat trei goluri în partida contra "Lupilor Galbeni". Cu toate astea, acesta are şanse mari să fie titular şi la Giurgiu.

"Veselovsky a fost operat la menisc aseară (miercuri - n.red) şi va reveni în patru săptămâni alături de grup. Este o pierdere importantă pentru noi. El şi-a dorit foarte mult să fie pe teren, să ne ajute, dar a fost nevoie de această operaţie. Nu ştiu dacă Dolha va face faţă toate cele 90 de minute cu Astra Giurgiu. El s-a integrat rapid, e profesionist, are calitate şi experienţă, însă îi lipsesc meciurile.

Sâmbătă ne aşteaptă o partidă grea, contra unei echipe valoroase. Aşteptăm să venim cu cel puţin un punct din această deplasare. Cu sacrificiu şi o dăruire exemplară putem obţine rezultate pozitive contra echipelor mai bine clasate, însă cele mai importante puncte rămân cele cu adversarele directe", a declarat Ogăraru, care nu va putea conta nici pe Paulinho, accidentat.

Asemeni "Şepcilor roşii", giurgiuvenii sunt extrem de inconstanţi în Liga I. Ei vin după o remiză obţinută pe terenul "lanternei" Oţelul Galaţi (1-1) şi sunt abia pe locul 5, cu 25 de puncte. Situaţia e mai complicată în tabăra ardelenilor. "U" Cluj a fost "demolată" etapa trecută de Petrolul Ploieşti (3-0) şi a ajuns pe locul 14, retrogradabil, cu 13 puncte.

Partida dintre Astra Giurgiu şi Universitatea Cluj e sâmbătă, la ora 15:30, în direct la Look Plus. Ea va putea fi urmărită şi în format live-text pe site-ul ziuadecj.ro.

 

Programul etapei a XV-a

Vineri

Viitorul Constanţa - Concordia Chiajna

Gaz Metan Mediaş - Dinamo Bucureşti

 

Sâmbătă

Astra Giurgiu - Universitatea Cluj

Ceahlăul Piatra Neamţ - Oţelul Galaţi

Steaua Bucureşti - FC Braşov

 

Duminică

Pandurii Tg. Jiu - FC Botoşani

CFR Cluj - CSMS Iaşi

Petrolul Ploieşti - ASA Tg. Mureş

 

Luni

CSU Craiova - Rapid Bucureşti

 

 

Comenteaza