Video Alex Bota, încântat de cantonamentul alături de seniori: "Mă simt foarte bine fizic"

Alex Bota, încântat de cantonamentul alături de seniori: "Mă simt foarte bine fizic"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Cel mai tânăr debutant al Universității Cluj în prima ligă se numără printre tinerii jucători care au luat parte la stagiul de pregătire de vară alături de seniorii echipei clujene.

În luna martie 2023, la un Derby de Cluj, Ioan Ovidiu Sabău îl trimitea pe teren în ultimele minute pe Alex Bota, care la acea vreme nu împlinise încă 15 ani. Mijlocașul devenea cel mai tânăr debutant din istoria Universității Cluj în prima ligă și al treilea din istoria campionatului.

Ajuns la 16 ani și jucător de lot național la nivelul său de vârstă, Bota se află alături de echipa de seniori în cantonamentul din Austria. Tânărul fotbalist a oferit impresiile sale și a dezvăluit cine e colegul cu care se înțelege cel mai bine.

"Mă simt foarte bine fizic, am entuziasm, îmi place aici. Simt că sunt foarte bine pregătit. Mă înțeleg foarte bine cu Iulian Cristea, dar așa sunt toți.

Mister are entuziasm, lucrează 100% din plăcere, îmi place foarte mult. Îmi doresc să joc și eu la EURO pentru echipa mare. E mult de muncă, dar totul este posibil", a spus Bota.

Comenteaza