News alert Alex Chipciu a luat decizia și l-a sunat imediat pe Gigi Becali

Alex Chipciu a luat decizia și l-a sunat imediat pe Gigi Becali
| Foto: FC Universitatea Cluj

Unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai Universității Cluj în sezonul recent încheiat, Alex Chipciu a luat o decizie în privința viitorului său.

Alex Chipciu va continua la Universitatea Cluj! Deși a fost dorit la FCSB de patronul Gigi Becali, dar mai ales de managerul MM Stoica, fotbalistul de 35 de ani va continua la FC Universitatea Cluj.

GSP a aflat că Alex Chipciu va continua în proporție de 100% sub Feleac. Acesta l-ar fi înștiințat pe patronul roș-albaștrilor încă de luni seara în privința deciziei sale. Nu doar Alex, ci și familia sa își dorește să rămână la Cluj.

 Gigi Becali declarase că avea de gând să îl ia pe Chipciu la FCSB "doar pentru caracterul frumos”, întrucât nu intenționa să îl folosească în Champions League, competiție în care vor evolua bucureștenii după ce au câștigat Superliga.

„Nu mă interesează pe mine Chipciu, am vrut să-l aduc, are experiență. Cu Chipciu există altă intenție. Nu putem merge în Champions League cu el. Îl vreau datorită caracterului frumos, dar nu pentru Champions League, ci pentru campionat”, a spus Becali la Fotbal Club, pe Digi Sport, coment\nd un posibil transfer al lui Chipciu la roș-albaștri.

„Nu e problema mea Chipciu. Mi-a vorbit MM despre el, eu i-am transmis că este pe placul meu. Dacă putem să îl luăm, îl luăm. El s-ar întoarce acasă, este jucătorul nostru. Ar putea avea un rol similar celui al lui Pintilii, în cazul în care nu joacă”, a continuat patronul FCSB.

Comenteaza