Alex Chipciu a spus cine ar vrea să fie campioană anul acesta / "Dacă nu intri în play-off, la creier nu vei fi bine..."

Alex Chipciu a spus cine ar vrea să fie campioană anul acesta / "Dacă nu intri în play-off, la creier nu vei fi bine..."
| Foto: captura video interviu gsp.ro

Căpitanul Universităţii Cluj, Alexandru Chipciu a vorbit despre echipa pe care şi-ar dori să o vadă campioană în SuperLiga, prima dată după 2015. 

Chipciu a dezvăluit care ar fi favorita sa, atunci când a fost chestionat despre cine ar vrea să câștige titlul în acest sezon, în condițiile în care "U" Cluj nu are șanse la trofeul suprem.

Alexandru Chipciu are în total 7 trofee luate cu FCSB și-ar dori ca echipa din Bucureşti să se încoroneze campioană, prima dată după 2015. "Clar, aș vrea ei (n.red. FCSB) să câștige", a declarat Chipciu într-un interviu pentru gsp.ro.   

"Dacă suntem bărbați, puternici, avem șanse mari să facem ceva. E presiunea play-off-ului, dar parcă uităm lucrurile bune pe care le-am făcut (...)

Dacă nu intri în play-off, la creier nu vei fi bine, ești la "baraj". Nu vei ști în play-out cine va fi la retrogradare, cine se va salva (...) Nici nu știu cine va retrograda anul acesta", a comentat Chipciu.

Formația pregătită de Ioan Ovidiu Sabău a obținut doar un punct pe terenul lui Sepsi OSK, una dintre contracandidate la locurile de play-off şi se află acum pe locul 9, cu 35 de puncte, la egalitate cu Petrolul Ploieşti. 

 

Comenteaza