Alex Chipciu are așteptări mari de la noul an competițional: "Avem un lot mai competitiv"

Alex Chipciu are așteptări mari de la noul an competițional: "Avem un lot mai competitiv"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Căpitanul Universității Cluj a prefațat prima rundă a noii stagiuni din Superligă.

Alex Chipciu se pregătește pentru un nou sezon pe prima scenă a fotbalului românesc. Jucătorul ajuns la 35 de ani își întâlnește fosta echipă, FCSB, în prima etapă a campionatului și a oferit impresiile sale despre adversara "studenților". Mai mult, Chipciu a vorbit și despre noii săi colegi și modul în care aceștia vor contribui la succesul Universității Cluj.

"Începem cu gânduri bune, cu entuziasm. Pentru un sportiv cea mai frumoasă perioadă e atunci când joacă. Perioada de cantonament e cea mai urâtă. Startul campionatului mă ține în viață. Cred că sunt la al 14-lea sezon, o iau pe urmele lui Ronaldo (râde). În cantonament am jucat fundaș stânga, dar dacă echipa va avea nevoie de mine în altă parte nu e problemă.

Jucăm cu cea mai bună echipă din România, au confirmat în primele meciuri, chiar dacă nu au avut adversari de calibru. Cred că avem un lot mai competitiv decât anul trecut. Au venit jucători pe care îi cunoșteam, aleargă, sunt combativi.

Așteptăm să revină și Thiam, care cred că va fi un plus, a venit cu energie bună. Bettaieb cred că e un câștig, ne va ajuta mult. Sperăm să ne intrăm în ritm cât mai repede. Am alergat mult în cantonament, va dura ceva până intrăm în ritm. Eu stau bine fizic, testele au ieșit bine", a spus căpitanul Universității Cluj.

Jocul dintre "studenți" și FCSB se va disputa sâmbătă, 13 iulie, de la 22:00.

Comenteaza