Alex Chipciu de la "U" Cluj, o variantă la naţionala lui Mircea Lucescu

Alex Chipciu de la "U" Cluj, o variantă la naţionala lui Mircea Lucescu
| Foto: sursa - https://www.prosport.ro/

Din informațiile FANATIK, Alex Chipciu de la Universitatea Cluj ar fi alegerea surpriză a selecţionerului Mircea Lucescu la naţională.

Alex Chipciu (35 de ani), fotbalistul celor de la Universitatea Cluj, a devenit o opțiune pentru echipa națională. Are 47 de jocuri sub tricolor, iar ultima partidă a disputat-o în urmă cu cinci ani. Astfel Alexandru Mitriță ar putea rata echipa națională din nou deoarece Mircea Lucescu ar avea nu nou preferat, pe Alexandru Chipciu, de la Universitatea Cluj. 

Jucător experimentat și polivalent în același timp, Alexandru Chipciu pare că se află la „a doua tinerețe” la "U" Cluj, unde, sub comanda lui Ovidiu Sabău, își pune amprenta asupra jocului echipei aproape la fiecare meci, scrie fanatik.ro

"U" Cluj este liderul Superligii după 7 etape, cu 15 puncte acumulate până acum, iar Neluțu Sabău, l-a propus pe Alex Chipciu pentru Naţionala României. „Chipciu este clar o variantă pentru echipa națională”, a fost mesajul lui Sabău pentru Mircea Lucescu după victoria Universităţii de la Buzău. 

„Alex Chipciu a fost impecabil astăzi, și-a câștigat toate duelurile. Felicitări tuturor. Din punctul meu de vedere, da, este clar o variantă pentru echipa națională. Domnul Lucescu se uită la meciuri, îl vede, sper să fie luat în calcul”, a declarat Sabău după meci.

Mircea Lucescu (79 de ani) a preluat cârma „Generației de Suflet” după plecarea lui Edward Iordănescu și are ca obiectiv principal să califice echipa la Campionatul Mondial din 2026. Lucescu se va afla pe banca naționalei României în 6 meciuri în acest an, notează digisport.ro.  

Duelurile tricolorilor din Liga Națiunilor sunt programate astfel:
6 septembrie: Kosovo - România
9 septembrie: România - Lituania
12 octombrie: Cipru - România
15 octombrie: Lituania - România
15 noiembrie: România - Kosovo
18 noiembrie: România - Cipru

După meciurile din Liga Națiunilor, România își va afla și adversarele din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2026.

Comenteaza