Alex Chipciu, mesaj clar înaintea meciului cu Dinamo: "Trebuie să batem"

Alex Chipciu, mesaj clar înaintea meciului cu Dinamo: "Trebuie să batem"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Căpitanul Universității Cluj țintește o nouă victorie împotriva formației din capitală.

Aflați în lupta pentru barajul de cupe europene, "studenții" sunt în postura de a condamna din nou Dinamo la retrogradare. Așa s-a întâmplat și în 2022, când "Șepcile roșii" au revenit în Superligă în urma unui baraj disputat chiar împotriva trupei din capitală.

Chiar dacă recunoaște că i-ar părea rău dacă Dinamo s-ar întoarce în liga secundă, Alex Chipciu își dorește o victorie a Universității Cluj, care să mențină vie speranța de a juca într-o competiție continentală. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

"Meciul contează pentru barajul de Europa și contează pentru prima de obiectiv pe care o avem. Obiectivul e clasarea pe locuril 7-9. Pentru a fi în primele 9, clar trebuie să batem mâine.

Fiecare meci îl jucăm la fel, chiar dacă există speculații și basme. Dinamo e un club mare, mi-ar părea rău dacă ar retrograda.

Dar noi trebuie să ne gândim la noi și să ne facem jocul. Dinamo are un fotbal deschis, un stil agresiv. Ei trebuie să marcheze și vor veni sus. Asta nu înseamnă că noi ne vom baricada în apărare", a declarat Chipciu.

Partida dintre Universitatea Cluj și Dinamo se va disputa sâmbătă, de la 20:00. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Dinamo!

Comenteaza