Video Alex Chipciu, pregătit pentru un nou sezon la "U" Cluj. Cum vede căpitanul campania de achiziții

Alex Chipciu, pregătit pentru un nou sezon la "U" Cluj. Cum vede căpitanul campania de achiziții
| Foto: FC Universitatea Cluj

Ajuns la 35 de ani, experimentatul fotbalist va juca pentru al treilea sezon consecutiv în tricoul alb-negru.

Aflat în cantonamentul din Austria alături de colegii săi, Alex Chipciu a oferit, pentru U Cluj TV, impresiile sale după primele zile de pregătire, dar și a vorbit și despre așteptările de la noul sezon. Căpitanul Universității Cluj nu dorește să facă promisiuni, însă își dorește ca "studenții" să lupte pentru play-off și Cupa României.

"Mă simt mai bine acum decât la începutul pregătirii. Am avut un volum mare până acum. Am intrat în ritm, am avut și meci, antrenamente mai scurte, iar corpul se simte mai bine. Fiecare dintre noi a alergat și în vacanță, iar acum ne apropiem de prima etapă. Cred că dacă nu mai suportam cantonamentele nu mai jucam fotbal.

Am pasiune în continuare. Îmi doresc să fim acolo la bătaia pentru play-off, chiar dacă nu îmi place să promit lucruri. Ce pot să garantez e că noi vrem să facem tot ce ține de noi pentru a avea succes. Ne gândim să mai avem posibilitatea de a câștiga o Cupă sau să jucăm un baraj de cupe europene", a explicat Chipciu.

"U" Cluj, mai puternică după campania de achiziții

Căpitanul echipei clujene a vorbit și despre transferurile reușite de club și modul în care s-au integrat noii "studenți" și crede că echipa arată mai bine decât în stagiunea precedentă.

"Cred că jucătorii noi s-au integrat destul de bine, suntem un grup ok. Sper să avem rezultate cât mai bune împreună. Cred că dacă aș face o comparație cu lotul de anul trecut, cred că suntem mai competitivi și avem mai mulți jucători, iar asta nu poate fi decât ceva bun.

Vom vedea ce va fi și în campionat, dar în afara fotbalului suntem super ok. Grupul e bun, iar pentru Mister coeziunea e unul dintre cele mai importante lucruri", a spus jucătorul.

Alex Chipciu i-a analizat scurt și pe mai tinerii săi colegi, care se află la primul cantonament alături de echipa de seniori și crede că unii ar putea avea contribuții importante în viitor.

"Cred că ei au potențial, dar diferența de la juniori la seniori e destul de mare. Au nevoie de timp, dar au calități, sunt cuminți. Sperăm să ne ajute, dacă nu acum în viitor. Un jucător crescut în spiritul Universității Cluj e cu siguranță un plus pentru club. Dacă vor ajunge să joace la seniori clar vor avea altă intensitate pentru că sunt suporteri de mici. Ei sunt viitorul", a declarat căpitanul Universității Cluj.

Comenteaza