Alexandra Dindiligan se alătură echipei „U” Alexandrion

Alexandra Dindiligan se alătură echipei „U” Alexandrion
Formația clujeană a perfecționat astfel al treilea transfer din acest intersezon.

Gălățeanca Alexandra Dindiligan este cea de-a treia jucătoare adusă de antrenoarea Carmen Amariei la Cluj-Napoca în ultima săptămână. Dindiligan este o extremă stânga, componentă a lotului cu care România a devenit campioană mondială la categoria sub 18 ani. Ea a sosit de la Centrul de Excelență Râmnicu Vâlcea și Handbal Art Galați.

Transferul vine la doar câteva zile după ce „U” Alexandrion a anunțat transferurile lui Sonia Vasiliu și Alexandra Prodan. „Sunt două jucătoare care își doresc foarte mult să performeze în cariera lor. Și sunt jucătoare care cred că au învățat ce înseamnă performanța. Cele două sunt jucătoare de perspectivă. Eu mai am în vedere încă două fete, tot vârf de generație, pe care mi le doresc foarte mult la echipă,” spusese Amariei în urmă cu câteva zile pentru Digi Sport.

Antrenoarea echipei a spus că ar vrea să rămână la Cluj, ea preluând echipa în iarnă. Prezența Cristinei Laslo în lot pentru următorul an pare a fi o certitudine, după ce Amariei a convins-o pe jucătoare să rămână în orașul natal. Florina Chintoan și Magda Paraschiv sunt două nume incerte pentru clujence, după ce contractele celor două au expirat la finalul campionatului.

Comenteaza