Alin Bondar, după victoria cu Dunărea Brăila: “Jucătoarele trebuie apreciate pentru că se străduiesc și încearcă să dea ce au mai bun”

Alin Bondar, după victoria cu Dunărea Brăila: “Jucătoarele trebuie apreciate pentru că se străduiesc și încearcă să dea ce au mai bun”
| Foto: foto facebook.com/uclujhandbal

Echipa de handbal feminin a Universității Cluj a reușit al doilea succes consecutiv în Liga Florilor și a urcat, temporar, pe poziția 11 în clasament.

După un început dezastruos de sezon, handbalistele clujence s-au redresat în ultima parte a anului și au reușit două victorii împotriva altor echipe amenințate cu retrogradarea în acest sezon.

Antrenorul și-a lăudat elevele. “Am început foarte timorat acest joc, practic am jucat doar din minutul 15. Există foarte multă tensiune din cauza rezultatelor, ne mai tremură mâna, dar mă bucur că fiecare fată care a venit de pe bancă a ajutat echipa.

Nu este ușor, e foarte greu să motivezi o echipă care a pierdut opt meciuri la rând. Poate am fost puțin mai serioși la antrenamente, poate și dorința a crescut. Este bine că se întrerupe campionatul; a fost o perioadă foarte grea pentru ele.

Trebuie apreciate pentru că se străduiesc și încearcă să dea ce au mai bun pentru club. Probabil că așa va fi și din iarnă încolo. Nu am pregătit încă strategia pentru pauza competițională. Ne-am concentrat strict pe ultimele două meciuri, știam importanța lor și știam că două victorii ne pot duce pe locul 11, în funcție de rezultate”, a declarat Bondar.

Pentru Unviersitatea Cluj urmează pauză comeptițională, iar Liga Florilor se va relua în 10 ianuarie.

Comenteaza