Alin Bondar, realist după înfrângerea cu Corona Brașov. “Așteptările noastre au fost mari, am crezut că putem reuși o surpriză”

Alin Bondar, realist după înfrângerea cu Corona Brașov. “Așteptările noastre au fost mari, am crezut că putem reuși o surpriză”
| Foto: foto facebook.com/uclujhandbal

Universitatea Cluj a cedat în fața brașovencelor, scor 30-28, în primul meci al noului sezon din Liga Florilor.

Clujencele au început cu speranțe mari noul sezon și cu obiective îndrăznețe. Deși s-a văzut o evoluție clară în joc, experiența Coronei a făcut diferența și în cele din urmă, formația oaspete a învins la Cluj. Mihaela Ani-Senocico a fost vedeta partidei, cu 17 reușite, dar și noile achiziții Viorica Țăgean și Aleskandra Stoklosa au impresionat la debutul în alb și negru.

Antrenorul Alin Bondar a avut un discurs echilibrat la finalul jocului. “Putem doar să felicităm echipa brașoveană, deoarece după cum arată și tabelă au fost mai bune decât noi. O înfrângere este dureroasă indiferent de rezultat. Așteptările noastre poate au fost un pic mai mari. Eu am crezut că putem reuși o surpriză, dar se pare că nu a fost așa”, a declarat tehnicianul.

Marcatoare a trei goluri la primul meci pentru Universitatea, Aleksandra Stoklosa consideră că echipa a arătat bine în partida cu Corona. “Nu pot spune că a fost un meci bun pentru mine pentru că echipa a pierdut, iar eu joc întotdeauna pentru echipă. Nu contează câte goluri marchez sau cât de bine joc, rezultatul echipei e cel mai important. Am pierdut, dar am arătat mult caracter, am luptat, dar Corona a fost o echipă mai bună decât noi”, a precizat pivotul clujencelor.

Următorul meci al Universității Cluj va fi împotriva echipei CSM Slatina.

Comenteaza