Anamaria Prodan e consternată după înfrângerea din meciul cu Pandurii, 6-2: "nici în liga a treia n-am văzut aşa un meci"

Anamaria Prodan e consternată după înfrângerea din meciul cu Pandurii, 6-2:
Finanţatorul Universităţii Cluj, Anamaria Prodan, e consternată după înfrângerea pe terenul Pandurilor Târgu Jiu, 6-2: "aşa un meci nu am văzut nici în liga a treia".

"Claudiu Niculescu şi-a asumat resposabilitatea totală pentru echipă. Dar nu ştiu ce să zic, n-am văzut aşa ceva nici în liga a treia, nu am nici ce analiză să cer", spune ea, adăugând că la "aşa ceva" nu s-a aşteptat "niciodată".


Anamaria Prodan a părăsit stadionul la 3-0. "Mi-am dat seama cum se va termina", a spus ea.

"Sunt jucători care se bucură la salarii de 4.000 de euro. Dar dacă ei se prezintă aşa nu merită să aibă carnet de jucător. Nu voi sta niciodată să mă fac de râs. Nu voi accepta pentru nimeni pe pământul acesta să mă prezint în aşa hal. Dacă aveam jucători de liga a III-a sau veniţi cine ştie de unde, tăceam. Dar au fost aduşi jucători râvniţi de alte echipe din Liga I şi nu se poate aşa ceva. E mare, mare scandal", a spus Prodan după meciul cu Pandurii.

Mare parte dintre noile achiziţii ale "şepcilor roşii" vin de la Concordia Chiajna. "Eu am o altă viziune asupra fotbalului. Am văzut de-a lungul timpului cum au fost pregătite meciurile cu Pandurii în general, dar încerc să mă calmez şi să consider că a fost o greşeală. Trebuie să uităm meciul acesta. Sunt mulţi jucători care au venit la echipă, singura problemă e că opt vin de la ultima echipă unde au venit împreună şi au bătut Pandurii legaţi la ochi", a spus ea.

Pandurii Târgu Jiu - Universitatea Cluj s-a încheiat 6-2. Vezi meciul în format live text.

Comenteaza