Anamaria Prodan îi cere scuze lui Boc după ce l-a înjurat: "M-am folosit de el pentru a păstra echipa în Cluj"

Anamaria Prodan îi cere scuze lui Boc după ce l-a înjurat:
După ce a recunoscut că s-a folosit de suporteri pentru a pune presiuni asupra autorităţilor, Anamaria Prodan admite că s-a folosit şi de Emil Boc pentru a păstra Universitatea Cluj în oraş.

Prodan i-a cerut scuze astăzi primarului Emil Boc, la GSP TV. "Îi mulţumesc şi-i cer scuze pentru injuriile pe care i le-am adus. M-am folosit de el pentru a păstra echipa în Cluj. Credeam că e obişnuit (cu înjurăturile-n.red.) din politică şi din acest motiv l-am înjurat", a adăugat ea.

Anamaria Prodan a scris pe Facebook injurii grave la adresa lui Boc: "Să-ţi fie ruşine mincinosule! Juma' de buletin... mediatizare, nu? Săracule, tu cauţi mediatizare! Nu îţi este ruşine? Nu te-ai săturat de minţit şi furat? Mamă, mamă dacă pun mâna pe tine suporterii.. cât de nesimţit este acest om? După ce că tac, să nu-l omoare lumea, tot le se dă în spectacol! Asta ca să scape o vinde şi pe mă-sa! Nu voi permite nimănui să-şi bată joc de mine sau de această echipă! Când am venit la Cluj ştiam în ce mă bag! O să merg mai departe cu echipa aceasta şi nu o să mă fac de râs făcând jocul lui Boc sau al altor domni care-şi doresc să o omoare! Ghinionul lor că m-au întâlnit!", a scris Prodan pe Facebook. Reacţia vine după ce Boc a acuzat-o că îşi doreşte "mediatizare şi scandal".

Comenteaza